Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Prima onderhouden vrijstaand woonhuis in het centrum van Panningen met drie slaapkamers, zolderkamer, inpandige garage en onderhoudsvriendelijke tuin

Hal/entree met garderobe nis, meterkast, kelderkast en geheel betegeld toilet met fonteintje. Royale woonkamer / eetkamer (totaal ca. 42 m2) voorzien van sfeervolle gaskachel en buitendeur naar tuin/terras. Woonkeuken (ca 14 m2) voorzien van modern keukenblok (2006) met 4-pits inductie kookplaat met RVS-afzuigkap, combioven/magnetron, koelkast, vaatwasser, composiet werkblad en provisiekast. Bergkast. Bijkeuken met opstelling CV, aansluiting wasmachine en toegang tot hobbyruimte. Hobbyruimte (ca. 16 m2) met buitendeur naar terras en toegang tot inpandige garage met openslaande deuren naar oprit.

Eerste verdieping
Overloop. Drie ruime slaapkamers en badkamer. De ouderslaapkamer (ca. 14 m2) is voorzien van een buitendeur naar ruim buitenterras en aansluiting TV. Slaapkamer aan voorzijde (ca. 13 m2) is voorzien van een muurkast. Slaapkamer aan zijkant (ca. 9 m2) voorzien van trapkast. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafel, toilet en muurkast.

Tweede verdieping
Via vaste trap bereikbare zolderkamer met twee dakraampjes. Prima te gebruiken als vierde slaapkamer.

Binnentuin
De tuin is gesitueerd op het oosten, is geheel omheind met een gemetselde schutting en is voorzien van terraspartij, plantenborders, buitenverlichting en vrije achterom.

Zijtuin
Aan de noordzijde is langs het hele perceel een zijtuin met borders en struiken.

Ligging:
De woning is gelegen op een prima locatie in het centrum van Panningen op ca. 400 meter van winkelcentrum “De Pit” in een rustige straat aan een ventweg met een vrije achterom en eigen oprit. Ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven en Venlo (A67). Prima buurt met veel groen op een steenworp afstand van winkelcentrum, sportvelden en gemeentehuis met bibliotheek.

Tot slot:
Royale woning, 3 slaapkamers, ruim dakterras, ruime zolderkamer te gebruiken als vierde slaapkamer, onderhoudsvriendelijke tuin en garage met eigen oprit. De woning is prima onderhouden en voorzien van dubbele beglazing.

Kenmerken
o Bouwjaar 1965. Perceel 328 m2.
o Inhoud woning ca. 540 m3, inhoud garage ca. 65 m3. Inhoud totaal ca. 605 m3.
o In 2006 is een nieuwe keuken geplaatst.
o In 2012 is de verdieping voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen
Tel. 077 – 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Wilhelminastraat 26
Panningen
Koopprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:328 m²
Totale woonoppervlakte:140 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1965
Inhoud:605 m³
Overige inpandige ruimte:42 m²

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:3
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Garage:1
Parking:1

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:328 m²
EnergyClass:D
Geldig tot:28-11-2026

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht