Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Riant, sfeervol, vrijstaand landhuis met mooie uitbouw, luxe leefkeuken en badkamer en vier slaapkamers nabij het centrum van Meijel op een perceel van 693 m2.

Begane grond

Hal/entree met meterkast en geheel betegelde toiletruime met zwevend toilet en fonteintje. De hal biedt toegang tot de woonkamer en via een fraaie, open trap toegang tot de eerste verdieping.

Ruime woonkamer (ca. 54 m2) met veel lichtinval, mooi uitzicht over de achtertuin en toegang tot de leefkeuken. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle gashaard met ombouw met ingebouwde verlichting. Ruime leefkeuken met luxe, moderne keukeninrichting in hoogglans in hoekopstelling voorzien van o.a. koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat, combi-oven/magnetron en granieten werkblad. Via dubbele openslaande deuren toegang tot de eetkamer/speelkamer met eveneens een mooi uitzicht over de achtertuin. Achterportaal/bijkeuken met aansluitingen witgoed en toegang tot tuin/terras en de garage. De uitbouw is aan de achterzijde voorzien van ramen tot op de grond en is momenteel opgesplitst in twee delen maar kan eenvoudig worden teruggebracht tot een open serre/tuinkamer met panorama-uitzicht.

De begane grond is grotendeels voorzien van tegelvloeren (in de woonkamer laminaat), spachtelputz wanden en stucwerk plafonds, met in de woonkamer sierlijsten.

Eerste verdieping

Overloop, royale badkamer en vier slaapkamers. De ruime ouderslaapkamer (ca. 20 m2) is voorzien van een TV-aansluiting. Verder drie slaapkamers van ca. 16, 16 en 8 m2 waarvan er een is voorzien van een dakkapel. Aparte CV/bergruimte met opstelling CV (Nefit HR-combi van 1995). Royale badkamer met ligbad in hoekopstelling, een aparte douchecabine met glazen deur, wastafel met spiegel, designradiator en zwevend toilet.

De gehele verdieping is voorzien van drempelloze novilon vloerbedekking. De overloop is voorzien van spachtelputz wanden en stucwerkplafond met inbouwspots. Twee slaapkamers zijn voorzien van stucwerkwanden, twee zijn voorzien van behang. De badkamer is geheel betegeld, voorzien van vloerverwarming en een plafond met inbouwverlichting.

Garage: Inpandige garage met tegelvloer en dubbele openslaande deuren naar de royale oprit met voldoende parkeergelegenheid.

Tuin
Een fraai aangelegde, uitstekend onderhouden tuin met volop privacy, voorzien van terrassen, gazon, plantenborders, tuinverlichting, prieel en een vrijstaand tuinhuis. De tuin is voorzien van een automatische beregeningsinstallatie via eigen waterput.

Afwerking
Het object is zeer degelijk gebouwd met toepassing van hoogwaardige materialen, prima onderhoud en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas. Spouw-, dak- en vloerisolatie.

Ligging
Deze woning is gelegen in de moderne woonwijk “Startebos” nabij het centrum van Meijel. Het centrum met diverse voorzieningen alsmede de sportvelden, een speelveld en bossen in de directe omgeving op loopafstand aanwezig.

Meijel is ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven, Venlo en Roermond. De A67 Venlo-Turnhout is in ca. 10 autominuten bereikbaar.

Kenmerken
o Bouwjaar 1995. Perceel 693 m2. Inhoud ca. 750 m3.
o Aanbouw gerealiseerd in 1999.
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas.
o Nagenoeg geheel voorzien van massief houten deuren.
o Voorzien van alarminstallatie.
o Geheel voorzien van rook/brandmelders.
o Voorzieningen aanwezig voor centraal stofzuigersysteem.
o Optimaal geïsoleerd.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Zonnedauw 75
Meijel
Koopprijs:Verkocht
Type:Landhuis
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:693 m²
Totale woonoppervlakte:140 m²
Bouwjaar:1995
Inhoud:750 m³
Bouwlagen:3

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:MEIJEL
Oppervlakte:693 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht