Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Verrassend ruime tussenwoning met aanbouw, drie slaapkamers en berging in hartje Panningen

Begane grond

Hal/entree met gedeeltelijk betegeld toilet, meterkast en trap naar eerste verdieping met onder de trap een praktische kelderkast. Royale doorzon woonkamer met aangebouwde serre met airco, praktische inbouwkast en een open toegang tot de keuken. Halfopen keuken met eenvoudig keukenblok met 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap en aansluiting voor wasmachine.

De woonkamer is voorzien van vloerbedekking, behang wanden en balkenplafond met houten schroten. De keuken is voorzien van een novilonvloer, deels betegelde wanden en kunststof schrotenplafond. De serre is voorzien van een novilonvloer, metselwerkwanden en houten schrotenplafond.

Eerste verdieping

Overloop, drie slaapkamers en badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een wastafel en wanddouche met thermostaatkraan. Ouderslaapkamer is voorzien van een inbouwkast. Een slaapkamer is voorzien van een telefoonaansluiting.

De verdieping is voornamelijk voorzien van vloerbedekking (een slaapkamer met novilonvloer) en behangwanden. Twee slaapkamers zijn voorzien van een houten schrotenplafond.

Tweede verdieping

Via vlizotrap bereikbare zolder met voorzolder met opstelling CV Nefit HR-Combi (ca. 1994) en ruime bergzolder, beide met novilonvloer.

Tuin
Leuke, gezellige achtertuin met berging (ca. 2.00 x 4.40) voorzien van gevarieerde beplanting en terras met zonneluifel. De tuin is geheel omheind met een houten schutting en voorzien van een vrije achterom.

Ligging
De woning is gelegen aan een rustige verkeersluwe straat met uitzicht op een grote groenstrook in het hartje van Panningen. Stap de deur uit en binnen enkele minuten loopt u door het bruisende winkelcentrum van Panningen met alle mogelijke centrumvoorzieningen.

Kenmerken:
o Bouwjaar 1961 - Inhoud ca. 340 m3 - Perceel 223 m2
o Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
o Grotendeels voorzien van elektrische rolluiken.
o De woning is, hoewel wat gedateerd, prima onderhouden en maakt een verzorgde indruk.
o IDEAAL VOOR STARTERS / Oplevering op kortere termijn mogelijk.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Mgr. Nolensstraat 4
Panningen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:223 m²
Totale woonoppervlakte:100 m²
Bouwjaar:1961
Inhoud:340 m³

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:1
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:223 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht