Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Nabij het winkelcentrum van Panningen gelegen vrijstaande geschakelde woning met vier slaapkamers, carport, garage en aanbouw

Indeling begane grond:

Hal/entree, meterkast, toilet (gedeeltelijk betegeld met fonteintje), bergruimte met opstelling CV-installatie Nefit HR21-V Turbo van ca. 1992.

Royale doorzonwoonkamer met schuifpui naar tuin/terras. Gesloten keuken met loopdeur naar tuin/terras, keukenblok met vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron en koelkast, aparte voorraadkast. Achter de garage bevindt zich nog een bijkeuken/hobbyruimte (verwarmd en geïsoleerd / ca. 3,70 x 2,90) die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

De woonkamer is voorzien van parketvloer, deels behang / deels granol wanden en stucwerkplafond met sierlijsten. De keuken is voorzien van een tegelvloer, deels betegelde wanden en wit schrotenplafond. De hal is voorzien van een tegelvloer, granol wanden en wit schrotenplafond.

1e verdieping:

Overloop, badkamer en vier ruime slaapkamers (ca. 13, 12, 10 en 9 m2). Een van de slaapkamers is voorzien van TV-aansluiting, een is voorzien van aansluiting voor wasmachine, een is voorzien van een dubbele inbouwkast. Alle slaapkamers voorzien van rolluiken. De badkamer (geheel betegeld) is voorzien van een douche met schuifwand en thermostaatkraan, een zwevend toilet en een wastafel met spiegel.

Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, behangwanden en wit schrootjes plafond. Vloerbedekking en behang is aan vervanging toe.

Garage:
Ruime garage (ca. 6,30 x 2,90) met tegelvloer, kantelpoort/loopdeur en loopdeur naar terras. De oprit naar de garage is verder nog voorzien van een carport.

Tuin:
De tuin is gesitueerd op het zuid-westen, is geheel omheind en is voorzien van een groot overdekt terras met lichtkoepel, looppad, vijver met loopbruggetje en diverse plantenborders. Achter de bijkeuken/hobbyruimte is ook nog een overdekte bergruimte met betegeld terras.

Ligging:
De woning is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum van Panningen, tegenover het Groene Kruis-gebouw naast zorgcentrum De Wietel, met een fraai uitzicht aan de voorzijde.

Kenmerken:
o Bouwjaar ca. 1974. Perceel 260 m2. Totale inhoud ca. 435 m3.
o De woning is geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas.
o Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.
o De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van buitenzonwering.
o Het dak van de woning en de garage/aanbouw is ca. 2000 vernieuwd.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Raadhuisstraat 174
Panningen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:260 m²
Totale woonoppervlakte:110 m²
Bouwjaar:1974
Inhoud:425 m³

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja
Garage:1
Parking:1

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:260 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht