Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Ruim halfvrijstaand woonhuis met aanbouw met tal van mogelijkheden

De woning is gelegen in een verkeersarme, kindvriendelijke woonbuurt met een speelweide pal voor de deur en prima parkeermogelijkheden, op loopafstand van het centrum van Panningen.

Begane grond:
Hal/entree met meterkast en garderobe. L-vormige woonkamer met dubbele openslaande tuindeuren naar het terras en toegang tot de keuken. Tussenportaal met geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, trapopgang naar eerste verdieping. Halfopen keuken met modern keukenblok voorzien van o.a. natuurstenen werkblad, 4-pits keramische kookplaat, combi-oven/magnetron, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en keukenblok met afzuigkap. Tweede geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Serre/tuinkamer met aansluitingen voor tv/telefoon, schuifpui en aparte loopdeur naar tuin/terras. Inpandige garage met bergzolder, dubbele openslaande deuren en een aparte zij-ingang. Mede door de aanwezigheid van de aparte zij-ingang en een tweede toilet biedt de aanbouw legio mogelijkheden voor bijvoorbeeld kantoor aan huis, salon, atelier enzovoorts.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar tweede verdieping, drie slaapkamers en badkamer. Een van de slaapkamers is voorzien van tv/telefoonaansluiting. De ruime badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met thermostaatkraan en douchegarnituur, wastafel met spiegel, zwevend toilet en badkamerkastje.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare tweede verdieping met opstelling CV (Daalderop - 2011). De verdieping is netjes afgewerkt en voorzien van een dakkapel, dakraam, aansluitingen voor tv/telefoon en veel kastruimte en biedt tal van mogelijkheden voor bijvoorbeeld hobbykamer of extra slaapkamer.

Tuin/terras:
De tuin is gelegen op het zuidwesten, is geheel omheind middels sierhekwerk en is voorzien van terras, plantenborders en twee elektrische zonneluifels.

Kenmerken:
o Bouwjaar 1993, aanbouw 1996. Perceel 308 m2.
o Inhoud woning ca. 495 m3, garage ca. 75 m3, totaal ca. 570 m3.
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
o In 2011 is een nieuwe cv-ketel geplaatst.
o Buitenschilderwerk 2011.

Oplevering in overleg / per direct mogelijk.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Marechausseestraat 26
Panningen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Perceeloppervlakte:308 m²
Totale woonoppervlakte:145 m²
Bouwjaar:1993
Inhoud:570 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:40 m²

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:3
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:308 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht