Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Karakteristiek vrijstaand woonhuis met royale werkplaats, kantoorruimte met opslagruimte en een ruime bedrijfsruimte.

Gelegen aan een invalsweg nabij diverse voorzieningen, vlakbij industrieterrein en op loopafstand van het uitgebreide winkelcentrum van Panningen.

Globale Indeling / Begane grond

Portiek met overdekte entree. Hal/entree met meterkast en glas-in-lood ramen. Provisiekelder. Gedeeltelijk betegelde toiletruimte. Geheel betegelde badkamer met wastafel en ligbad met douchescherm. Woonkamer met erker en sfeervolle houtkachel in nis. Gesloten leefkeuken met keukenblok met kunststof werkblad, kunststof achterwand, eiland met vaste eettafel, apothekerskast met diverse grote lades, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Bijkeuken met wasmachineaansluiting en opstelling cv-installatie (Nefit ecomline-1997).

Eerste verdieping
Overloop met glas-in-lood raam. Twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan een met muurkast. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met muurkast, wastafel in nis, loopdeur naar dakterras met overkapping en een open verbinding naar garderoberuimte met praktische kastenwand.

Zolder
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Werkplaats
Ruime werkplaats met elektrische kantelpoort en loopdeur aan voorzijde, dubbele lichtstraat, werkruimte, toiletruimte, achterportaal.

Kantoorruimte/opslagruimte
Hal/Entree. Kantoorruimte en royale opslagruimte voorzien van lichtkoepels, lichtstraat en openslaande deuren naar overkapping. Gesloten keuken met lichtkoepel, eenvoudig keukenblok met spoelbak, opstelling cv-installatie (Intergas VR). Gedeeltelijk betegelde toiletruimte.

Bedrijfsruimte
Royale bedrijfsruimte voorzien van elektrische rolsegmentpoort, diverse krachtstroompunten en lichtstraten; inpandige eenvoudige kantoorruimte voorzien van eenvoudig keukenblok; functionele ruimte (mogelijkheid realiseren doucheruimte) voorzien van loopdeur naar overkapping en geheel betegelde toiletruimte.

Perceel
Grotendeels voorzien van kiezelbestrating en deels ingericht met buxus, eenvoudige stenen berging, open royale schuur en zeer ruime overkapping.

Ligging
Gelegen aan een invalsweg nabij diverse scholen, sportverenigingen, overige voorzieningen, vlakbij industrieterrein en op loopafstand van het uitgebreide winkelcentrum van Panningen. Tevens op enkele kilometers afstand van de A67 Venlo-Eindhoven welke aansluit op de A2 en A73.

Kenmerken
o Bouwjaar 1954
o Inhoud woning ca. 425 m3
o Perceel 1.850 m2
o De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen, deels met dubbel glas
o Bedrijfsruimten totale gebruiksoppervlakte circa 660 m2
o Bestemming BEDRIJF

Voor inlichtingen

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Ninnesweg 27
PANNINGEN
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:1.850 m²
Totale woonoppervlakte:120 m²
Bouwjaar:1954
Inhoud:425 m³
Overige inpandige ruimte:165 m²
Externe Bergruimte :495 m²

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:1.850 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht