Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Karakteristiek halfvrijstaand woonhuis met vier slaapkamers en een prachtig aangelegde tuin met stenen tuinhuis op een perceel van 1.082 m2.

De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Panningen. De tuin biedt veel privacy en het stenen tuinhuis biedt tal van mogelijkheden zoals o.a. salon/praktijk/kantoor aan huis of eventueel bewoning in het kader van mantelzorg.

Globale indeling :

Begane grond
Hal/entree met muurkast en garderobe/trapkast. Woonkamer met veel lichtinval en een sfeervolle zithoek met open haard. Ruime keuken met eenvoudig keukenblok in hoekopstelling voorzien van o.a. 4-pits keramische kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. Tussenportaaltje met loopdeur naar terras/tuin en toegang tot de badkamer. Badkamer met ligbad, aparte douchecabine, wastafel, toilet en elektrische vloerverwarming. Achterportaal/bijkeuken met loopdeur naar tuin/garage en aansluitingen witgoed. Berging met opstelling badgeiser.

1e verdieping
Overloop en vier slaapkamers. Drie slaapkamers zijn voorzien van een muurkast en twee slaapkamers hebben een eigen wastafel. De ouderslaapkamer is verbonden met een kleinere kamer met inbouwkast, wastafel en toilet.

Kelder
Vanuit keuken bereikbare provisiekelder met aparte cv-ruimte.

Tuin
De tuin is fraai aangelegd en biedt veel privacy. Ruim terras, looppaden, gazon, diverse plantenborders en een vijver. Stenen tuinhuis in twee delen met tal van toepassingsmogelijkheden. Aan de linkerzijde van de woning een houten garage.

Ligging
De woning is gelegen aan een rustige weg op loopafstand van het centrum. Oprit/parkeerplaats langs het huis voor de garage. Supermarkt en openbaar vervoer in de directe nabijheid aanwezig.

Kenmerken:
o Bouwjaar ca. 1927. Perceel 1.082 m2. Inhoud ca. 580 m3.
o De woning is nageïsoleerd en volledig voorzien van dubbele beglazing.
o Oplevering in overleg / op kortere termijn mogelijk.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Kerkstraat 78-A
Panningen
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Perceeloppervlakte:1.082 m²
Totale woonoppervlakte:173 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1927
Inhoud:580 m³
Externe Bergruimte :38 m²

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage Types:Vrijstaand hout

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden, Helden
Oppervlakte:830 m², 252 m²
EnergyClass:D
Geldig tot:24-5-2026

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht