Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Karakteristiek vooroorlogs halfvrijstaand woonhuis met royale leefkeuken, moderne badkamer en vier slaapkamers

Begane grond:

Hal/entree met authentieke tegelvloer, toegang tot woonkamer, keuken en kantoor, trap naar eerste verdieping. Woonkamer met toegang tot keuken. Sfeervolle, royale leefkeuken met voorraadkast en keukenblok in landelijke stijl voorzien van o.a. houten werkblad, 5-pits gasfornuis, combi-oven/magnetron, vaatwasser en koelkast. Achterportaal met toiletruimte met fonteintje en toegang tot de badkamer. Moderne badkamer (2009) met ligbad, aparte inloopdouche, wastafel en designradiator. Wasruimte met aansluitingen witgoed. Voorts twee kamers van ca. 15 en 13 m2 die voor tal van doeleinden gebruikt kunnen worden zoals kantoor/salon aan huis, hobby/speelkamer, slaapkamer etcetera.

De begane grond is grotendeels voorzien van stucwerk wanden (granol in woonkamer) en stucwerk plafonds. De woonkamer is voorzien van een strokenparketvloer, keuken en badkamer van een tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping:

Ruime overloop met dakkapel, vier slaapkamers waarvan twee voorzien van muurkast. Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een plankenvloer (1 slaapkamer vloerbedekking), voornamelijk behangwanden en stucwerk plafonds. Boven keuken/badkamer bergzolder met opstelling CV (Nefit-HR ca. 1993).

Kelder:
Royale provisiekelder.

Tuin:
De tuin is deels beklinkerd, vrijwel geheel omheind en biedt voldoende privacy. Terrasje met overkapping, opbergruimte onder afhang, gazon met diverse plantenborders.

Ligging:
De woning is gelegen aan een invalsweg van Maasbree op loopafstand van het centrum. Oprit langs het huis en twee parkeerplaatsen voor de woning. Openbaar vervoer in de directe nabijheid aanwezig.

Kenmerken:
o Bouwjaar ca. 1933. Perceel 385 m2. Inhoud ca. 635 m3.
o In 2000 is de keuken gerenoveerd.
o In 2009 is de badkamer gerenoveerd.
o Oplevering in overleg / op kortere termijn mogelijk.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Pastoor Leursstraat 34
Maasbree
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Perceeloppervlakte:385 m²
Totale woonoppervlakte:110 m²
Bouwjaar:1933
Inhoud:635 m³
Bouwlagen:3

Indeling

Kamers:9
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:1
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Maasbree
Oppervlakte:385 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht