Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Fraai gelegen vrijstaande woning met vier slaapkamers en ruim bijgebouw met twee garages, bergruimte en stalling gelegen in het buitengebied tussen Koningslust en Panningen op een perceel van ruim twee hectare. Prima geschikt voor de liefhebber van rust en ruimte met mogelijkheden voor het houden van paarden/kleinvee.

Globale indeling
Hal/entree met meterkast, bergkast en garderobe. Woonkamer met erker en sfeervolle houtkachel. Keuken met muurkast en keukenblok voorzien van 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast en oven. Doucheruimte met wastafel, douchecabine en designradiator. Achterportaal met toiletruimte. Bijkeuken met aansluiting witgoed en opstelling CV Nefit-HRC van 2011. Serre met veel lichtinval door grote raampartijen en prachtig uitzicht over de naast- en achterliggende landerijen.

1ste verdieping
Overloop met toiletruimte en vier slaapkamers. Een van de slaapkamers is voorzien van een wastafel, een van de slaapkamers is voorzien van een deur naar het platdak en een van de slaapkamers is voorzien van een muurkast.

Zolder
Zolderruimte bereikbaar via een vaste trap in een van de slaapkamers.

Tuin
De voortuin is netjes aangelegd met diverse plantenborders. Ruime, beklinkerde oprit naar achtertuin met gazon, moestuin, overdekt terras en een bijgebouw met twee garages, bergruimte en stalling. Verder is er nog een houten schuurtje aanwezig.

Bijgebouw
Bijgebouw bestaande uit twee garages (ca. 4,50 x 7,40 en 3,25 x 7,40), bergruimte (ca. 3,30 x 7,40) en een stalling van ca. 6,80 x 7,40. Het bijgebouw biedt mogelijkheden voor o.a. het realiseren van stallen voor paarden/kleinvee.

Ligging:
De woning is gelegen aan een verbindingsweg tussen Panningen en Koningslust aan de rand van Koningslust met aan de voorzijde een vrij uitzicht over landerijen van het Vlakbroek.

Kenmerken:
o Bouwjaar 1972. Perceel 20.773 m2. Inhoud ca. 455 m3.
o Begane grond grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
o Eerste verdieping voorzien van houten kozijnen met enkel glas en rolluiken.
o In 2011 is een nieuwe CV-ketel geplaatst.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 52 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Schenskenweg 45
KONINGSLUST
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:20.773 m²
Totale woonoppervlakte:112 m²
Bouwjaar:1972
Inhoud:455 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:17 m²
Externe Bergruimte :132 m²

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4
Tuin:Ja
Garage:2

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:20.773 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht