Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Fraai gelegen, grotendeels gerenoveerde 2-onder-1-kapwoning met twee/drie slaapkamers in het buitengebied van Koningslust op een perceel van ruim 1.000 m2.

De woning is rustig gelegen aan een verkeersarme zijstraat van een invalsweg van Koningslust met aan de voorzijde een paardenweide en aan de achterzijde direct grenzend aan natuurgebied Vlakbroek.

Globale indeling

Hal/entree met meterkast en toiletruimte met zwevend toilet. Ruime L-vormige woonkamer met sfeervolle houtkachel en toegang tot kelder en keuken. Keuken met modern keukenblok (2016) voorzien van een 5-pits gasfornuis, RVS-afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast en vaatwasser. Woonkamer en keuken zijn voorzien van een trendy betonlookvloer met vloerverwarming. In de keuken is via een mangat toegang tot een vliering met opstelling CV (Remeha Avanta van 2016).

Eerste verdieping

Overloop met vlizotrap naar bergzolder. Ruime ouderslaapkamer voorzien van een gevelraam en een dakkapel (2017) met fraai uitzicht over de achtertuin. Tweede slaapkamer met gevelraam en dakraampje. Derde (slaap)kamer met aansluiting voor wasmachine. Moderne badkamer (2013) met stoom-douchecabine met jet streams, wastafelmeubel met spiegel en zwevend toilet.

Zolder
Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

Kelder
Provisiekelder.

Tuin
Voortuin met gazon. Aan de zijkant een ruime betegelde oprit met plaats voor vier auto’s. Achtertuin voornamelijk voorzien van gazon. Achter in de tuin een houten berging. Achter de keuken een stenen berging bedekt met (asbesthoudende) golfplaten. Door het slopen van deze berging ontstaat vanuit de keuken een fraai uitzicht over de achtertuin. Na sloop kan vergunningsvrij een nieuwe garage/schuur van ca. 70 m2 gebouwd worden; voor de exacte details kunt u inlichtingen opvragen bij de gemeente. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is omheind middels een draadhekwerk en heg.

Ligging
De woning is gelegen aan een zijstraat van een invalsweg van Koningslust. Stap de deur uit en u heeft direct toegang tot het schitterende natuurgebied Vlakbroek, een oase van rust en ruimte voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Koningslust is een kerkdorp van de gemeente Peel en Maas met een actief verenigingsleven en is ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven en Venlo (A67 / N277). Ook Panningen is binnen 10 minuten bereikbaar. Panningen vervult een belangrijke streekfunctie op het gebied van o.a. winkels, zorg, sport en cultuur.

Kenmerken
o Bouwjaar 1937. Perceel 1.064 m2. Inhoud ca. 425 m3.
o Grotendeels voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing.
o Vanaf 2013 is de woning grotendeels gerenoveerd:
- begane grond gerenoveerd (vloer/stucwerk)
- woonkamer uitgebreid en houtkachel geplaatst
- nieuwe keuken geplaatst
- toiletruimte gerenoveerd
- meterkast vernieuwd
- nieuwe Cv-ketel geplaatst
- ouderslaapkamer voorzien van grote dakkapel
- badkamer gerenoveerd
- spouwmuurisolatie aangebracht
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:De Brentjes 50
Koningslust
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:1.064 m²
Totale woonoppervlakte:95 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1937
Inhoud:425 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:7 m²

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-Oost
Tuin kwaliteit:Normaal

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:1.064 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht