Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Karakteristieke, halfvrijstaande woning met alle voorzieningen op de begane grond en een ruime vrijstaande garage in het centrum van Koningslust

Globale indeling

Hal/entree met meterkast. Ruime woonkamer met robuust authentiek balkenplafond, sfeervolle gashaard en een massief eiken plankenvloer. Open keuken met tegelvloer en landelijk keukenblok in hoekopstelling voorzien van o.a een 5-pits gasfornuis met afzuigkap in ombouw, combi-oven/magnetron, koelkast en vaatwasser. Bijkeuken met aanrechtblok en aansluiting voor wasmachine. Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Halletje met toegang tot badkamer en slaapkamer. Gedeeltelijk betegelde badkamer met vrijstaand ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel met spiegel. Ruime slaapkamer met aansluiting TV. Via buitendeur bereikbare berging met aanrechtblok.

Eerste verdieping

Overloop, ruime bergzolder en twee slaapkamers waarvan een met wastafelmeubel en een met inloopkast/berging. Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. De inloopkast/berging is alleen via de slaapkamer bereikbaar. De zolderruimte is via de overloop bereikbaar.

Kelder De woning beschikt verder nog over een ruime provisiekelder.

Tuin / Garage
De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Aan de achterzijde een ruime binnenplaats met rustieke bestrating en een fraai aangelegde en geheel omheinde achtertuin. Aan de rechterzijde een ruime oprit naar vrijstaande garage (ca. 8,55 x 4,45 meter) met aparte meterkast en krachtstroom.

Ligging
De woning is gelegen aan de hoofdweg in het centrum van Koningslust. Koningslust is een kerkdorp van de gemeente Peel en Maas met een actief verenigingsleven en is ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven en Venlo (A67 / N277). Ook het winkelcentrum van Panningen is binnen 10 minuten bereikbaar. Panningen vervult een belangrijke streekfunctie op het gebied van o.a. winkels, zorg, onderwijs, sport en cultuur.

Kenmerken
o Bouwjaar ca. 1900. Perceel 787 m2.
o Inhoud woning ca. 650 m3. Inhoud garage ca. 195 m3.
o Grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Poorterweg 16
Koningslust
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Totale woonoppervlakte:138 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1900
Inhoud:665 m³
Bouwlagen:2
Overige inpandige ruimte:16 m²
Externe Bergruimte :50 m²

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja
Tuin breedte:16 m
Tuin diepte:25 m
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Garage Types:Vrijstaand steen

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden, Helden
Oppervlakte:630 m², 157 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht