Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Vrijstaand woonhuis bestaande uit drie niveau's gelegen nabij de Maas.

Op een riant perceel van 780 m2 gelegen vrijstaand woonhuis bestaande uit 3 niveau's. De woning heeft een ruime living, 2 grote slaapkamers, een grote tuinkamer met schuifpui naar de achtertuin en inpandige garage. Het woonhuis is gelegen aan het Veersepad. Dit is de verbindingsweg tussen veerpont/Veers en het centrum van Kessel. Deze omgeving kenmerkt zich door zijn authentieke woningen en fraaie omgeving.

Begane grond
Hal met veel daglicht. De hal biedt toegang tot de eerste verdieping, toilet, meterkast, keuken en woonkamer. Traditioneel toilet met fonteintje. Ruime woonkamer (circa 28m2) met houten parketvloer en toegang tot de keuken. Dichte keuken met een traditionele keukenopstand met inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is het souterrain te bereiken.

Eerste verdieping
Overloop. Vanuit de overloop zijn de twee grote slaapkamers en de badkamer te bereiken. De twee slaapkamers (groot circa 15 m2 en 12 m2) zijn gelegen aan de achterzijde van het woonhuis. De badkamer is ook te bereiken vanuit de grote slaapkamer. Een slaapkamer heeft een balkon en de andere slaapkamer is voorzien van twee inbouwkasten.

Souterrain
Gang met toegang tot alle ruimtes. De garage is gelegen aan de rechterzijde van het woonhuis en voorzien van dubbele openslaande houten deuren naar de oprit en loopdeur naar de achtertuin. De kelder/berging is voorzien van de wasmachine-aansluiting en CV-combiketel.

Serre/tuinkamer
De serre/tuinkamer (circa 26m2) is gelegen aan de achterzijde van het woonhuis en is voorzien van een open haard. Vanuit deze ruimte heeft u een fantastisch contact met de achtertuin. Deze is te bereiken via een schuifpui.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het Noord-Oosten en is voorzien van een vrije achterom. De achtertuin is voorzien van een terras, plantenborders en gazon.


Bijzonderheden
o Door de diverse niveau's heeft het huis een speels karakter.
o Het woonhuis is deels voorzien van rolluiken.
o Het dak is vernieuwd in 2012.
o Oplevering in overleg / op korte termijn mogelijk.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij / William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Veersepad 16
Kessel
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:780 m²
Totale woonoppervlakte:113 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1960
Inhoud:465 m³
Bouwlagen:2
Overige inpandige ruimte:32 m²

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:1
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Kessel
Oppervlakte:780 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht