Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Goed onderhouden vrijstaand-geschakelde woning met aanbouw, vijf slaapkamers, carport en tuin met berging en terrasoverkapping gelegen in een gewilde woonwijk nabij het centrum van Horst

Globale indeling

Hal/entree met meterkast en toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. L-vormige woonkamer met eikenhouten parketvloer, veel lichtinval en openslaande deuren naar tuinkamer. Halfopen keuken met keukenblok in hoekopstelling voorzien van 4-pits gasfornuis met afzuigkap, oven, vaatwasser (2017), koelkast en magnetron. Ruime tuinkamer met tegelvloer, systeemplafond met LED-inbouwspots en loopdeur naar overdekt terras. De voormalige garage is omgebouwd en onderverdeeld in twee ruimten. Bijkeuken/wasruimte met tegelvloer en aansluiting wasmachine. Berging met cementvloer, kastenwand en loopdeur naar carport.

1ste verdieping

Overloop, badkamer en drie slaapkamers van ca. 11, 12 en 12 m2. De ouderslaapkamer is voorzien van een Tv- en vaste telefoonaansluiting. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met glazen douchescherm en regendouche, twee wastafels met spiegel, kastje en zwevend toilet. Kranen zijn vernieuwd in 2018.

2de verdieping

Overloop die toegang geeft tot: Ruime vierde slaapkamer (ca. 14 m2) met dakraam en gevelraam. Vijfde slaapkamer (ca. 11 m2) met inbouwkast, dakraam en gevelraam en opstelling CV (2017) in ombouw.

Tuin
De tuin die op het zuiden gelegen is, geeft je zowel in het vroege voorjaar als in het late najaar de gelegenheid om zowel in de ochtend, middag als vroege avond te genieten van de zon. Mocht het in de zomer echt te warm worden dan biedt de overkapping (met ingebouwde led-spotjes) op het ruime terras een weldadige schaduw, zodat je toch lekker buiten kunt blijven. De tuin is geheel omheind en voorzien van looppaden die zorgen voor een vrije achterom en goede bereikbaarheid van de vrijstaande, stenen berging. Daarnaast is de tuin in 2017 geheel opnieuw betegeld.

Ligging
De woning is gelegen in een gewilde woonwijk nabij het gezellige centrum van Horst en op loopafstand naar kasteelpark Ter Horst.
Horst is het grootste kerkdorp van de gemeente Horst aan de Maas en telt ca. 13.000 inwoners.
De uitvalswegen A73 en A67 zijn vanuit Horst prima bereikbaar.

Kenmerken
o Bouwjaar 2001. Perceel 417 m2. Inhoud ca. 597 m3.
o In 2017 is een nieuwe CV-ketel geplaatst.
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Van Bocholtzstraat 27
Horst
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:417 m²
Totale woonoppervlakte:177 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2001
Inhoud:597 m³
Bouwlagen:3
Gebouwgebonden buitenruimte:42 m²
Externe Bergruimte :12 m²

Indeling

Kamers:9
Slaapkamers:5
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Normaal

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Horst
Oppervlakte:417 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht