Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Ruim vrijstaand woonhuis met vier slaapkamers en inpandige garage, gelegen aan een speelweide in een geliefde, kindvriendelijke woonomgeving.

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar eerste verdieping. Geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet.

Ruime woonkamer (ca. 40 m2) met veel lichtinval, dubbele openslaande tuindeuren naar het terras en toegang tot de keuken. Praktische trapkast met unit vloerverwarming. Gesloten keuken met toegang tot bijkeuken en keukenblok met landelijke uitstraling in hoekopstelling voorzien van o.a. 4-pits inductiekookplaat met ingebouwde afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met toegang tot inpandige garage, loopdeur naar tuin/terras en aansluitingen witgoed.

De begane grond is geheel voorzien van een moderne, drempelloos doorgelegde tegelvloer met vloerverwarming, gladde stucwerkwanden en spuitwerkplafonds.

Eerste verdieping:

Overloop met vaste trap naar tweede verdieping. Drie slaapkamers en ruime badkamer. De ruime ouderslaapkamer (ca. 17 m2) is voorzien van een TV-aansluiting (doorgetrokken naar de andere slaapkamers). Ruime, moderne badkamer voorzien van ligbad, een aparte douchecabine met thermostaatkraan, wastafel met wandmeubel, designradiator en zwevend toilet.

Overloop en slaapkamers zijn voorzien van tapijttegels, gladde stucwerk wanden en spuitwerk plafonds. De badkamer is geheel betegeld.

Tweede verdieping:
Ruime overloop met balustrade. Vierde slaapkamer voorzien van gevelvenster en vloerbedekking.

Garage:
Inpandige garage (ca. 22 m2) met dubbele openslaande deuren, loopdeur naar tuin, grote inbouwkast en opstelling CV (Nefit Ecomline-HR van 1997). De garage is geheel voorzien van een tegelvloer en is volledig geïsoleerd.

Tuin:
De tuin is gelegen op het zuid-westen en is mooi aangelegd met diverse plantenbordes, waterpartij en ornament en gazon. De tuin is geheel omheind (grotendeels met stenen muur) en is voorzien van een houten tuinhuis met apart terras met grondverlichting en een ruim terras met terrasoverkapping en windscherm. Vrije achterom.

Ligging:

De woning is zeer rustig gelegen aan een ventweg met aan de voorzijde een speelweide. Zowel de centra van Helden als Panningen zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Basis- en middelbaar onderwijs in de directe nabijheid. Goede parkeermogelijkheden.

Helden en Panningen zijn ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven, Venlo en Roermond. De A67 Venlo-Turnhout is in ca. 10 autominuten bereikbaar.

Kenmerken:
o Bouwjaar 1997. Perceel 448 m2. Inhoud ca. 520 m3.
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas.
o Vrijwel geheel voorzien van inbouwrolluiken.
o Vaste trap en vierde slaapkamer gerealiseerd in 2005.
o Terrasoverkapping gerealiseerd in 2008.
o Tuinaanleg geheel vernieuwd in 2009.
o Nieuwe inductiekookplaat geplaatst in 2009.

VOLLEDIG INSTAPKLAAR.

OPLEVERING EVENTUEEL OP KORTERE TERMIJN MOGELIJK.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54.

Algemeen

Adres:Akkerveld 40
Helden
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, In woonwijk
Perceeloppervlakte:448 m²
Totale woonoppervlakte:125 m²
Bouwjaar:1997
Inhoud:520 m³
Bouwlagen:3

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Tuin:Ja
Parking:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:448 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht