Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Zeer goed onderhouden vrijstaand woonhuis met vier slaapkamers en inpandige garage, gelegen in een geliefde, kindvriendelijke woonomgeving nabij de Heldense Bossen, sportvelden, diverse scholen en het centrum van Helden

Begane grond

Hal/entree met meterkast en geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

Ruime L-vormige woonkamer met veel lichtinval, sfeervolle gashaard en schuifpui naar overdekt terras. Leefkeuken met modern keukenblok in hoekopstelling voorzien van o.a. 5-pits gaskookplaat met RVS-afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser, koelkast en granieten werkblad. Bijkeuken met toegang tot inpandige garage en loopdeur naar tuin/terras. Inpandige garage met tegelvloer en dubbele openslaande deuren naar oprit.

De woonkamer is voorzien van een eiken plankenvloer, de keuken en garage zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De begane grond is geheel voorzien van gladde stucwerkwanden en spuitwerkplafonds.

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar tweede verdieping. Vier slaapkamers, ruime badkamer, toiletruimte en bergruimte/inloopkast. Twee slaapkamers zijn voorzien van een TV-aansluiting. Ruime, geheel betegelde badkamer met vloerverwarming voorzien van een ligbad, een aparte douchecabine met thermostaatkraan en twee wastafels met spiegel. Aparte, geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een drempelloos doorgelegde laminaatvloer, gladde stucwerk wanden en spuitwerk plafonds.

Tweede verdieping
Ruime zolderruimte met aansluiting voor wasmachine.

Garage
Inpandige garage met dubbele openslaande deuren, loopdeur en opstelling CV. De garage is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Tuin
De tuin is gelegen op het zuid-westen en is mooi aangelegd met diverse plantenbordes, waterpartij en ornament en gazon. De tuin is geheel omheind en is voorzien van een houten tuinhuis, een terras met terrasoverkapping en een ruim terras met zonneluifel. Verder is de tuin voorzien van een beregeningsinstallatie en een vrije achterom.

Ligging
De woning is gelegen in een geliefde, kindvriendelijke woonomgeving nabij de Heldense Bossen, sportvelden, diverse scholen en het centrum van Helden. Ook het centrum van Panningen is binnen enkele minuten bereikbaar. Goede parkeermogelijkheden.

Helden en Panningen zijn ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven, Venlo en Roermond. De A67 Venlo-Turnhout is in ca. 10 autominuten bereikbaar.

Kenmerken
o Bouwjaar 1997. Perceel 683 m2. Inhoud ca. 590 m3.
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas.
o Grotendeels voorzien van rolluiken.
o Oplevering in overleg.

VOLLEDIG INSTAPKLAAR.

Voor inlichtingen:

Gijsen makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Akkerveld 84
HELDEN
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Perceeloppervlakte:683 m²
Totale woonoppervlakte:148 m²
Bouwjaar:1997
Inhoud:590 m³

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:683 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht