Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Prima onderhouden 2 onder 1 kap woning met riante leefkeuken, luxe badkamer, vier slaapkamers en een mooi aangelegde tuin, nabij het centrum van Helden

Begane grond:

Hal/entree, meterkast, geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, trapkast en trap naar de 1ste verdieping.

Sfeervolle L-vormige woonkamer met open haard partij en mooie ensuite deuren naar de keuken. Riante leefkeuken met dubbele schuifpui naar tuin/terras en een modern hoogglans keukenblok in twee delen met o.a. een composiet werkblad, 4-pits gaskookplaat met RVS-achterwand en afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven/magnetron en een overvloed aan kastruimte. Bijkeuken met schuifkastenwand en een klein aanrechtblok met opstelling voor de wasmachine en droger.

De woonkamer is voorzien van een massief eiken plankenvloer. De keuken en bijkeuken zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Verder overal gladde stucwerkwanden en stucwerkplafonds met in de keuken inbouwspots.

1ste verdieping:

Overloop, drie slaapkamers en een luxe badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een tegelvloer met elektrische vloerverwarming, systeemplafond met inbouwspots, mechanische ventilatie, losse kast met wastafel, designradiator, zwevend toilet, ligbad en een aparte douchecabine. De ouderslaapkamer is voorzien van een aansluiting voor TV. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, stucwerkwanden en stucwerkplafonds. Trap en overloop voorzien van sisalvloerbedekking.

2de verdieping:

Via vaste trap naar zolder met ruime overloop en opstelling CV-installatie (Nefit HR-combi 2009) en afgewerkte kastruimte in de knieschotten. Zolderkamer met groot Velux-dakraam, te gebruiken als hobby/werkkamer of vierde slaapkamer, afgesloten bergruimte.

Tuin:
De tuin is geheel omheind en netjes aangelegd met o.a. terras, gazon, looppad, plantenborders en een deels gesloten terras met overkapping. De tuin biedt toegang tot de berging en beschikt over een vrije achterom.

Ligging:
De woning is gelegen aan een doorgaande weg nabij het centrum van Helden met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Basisonderwijs, sportvelden, bossen en alle centrumvoorzieningen zijn in de directe nabijheid. Ook het winkelcentrum van Panningen is binnen enkele minuten bereikbaar.

Kenmerken:
o Bouwjaar 1971. Perceel 330 m2. Inhoud ca. 475 m3.
o De woning is prima onderhouden en maakt een zeer verzorgde indruk.
o In 2003 is een nieuwe kunststof voordeur geplaatst.
o In 2004 is de badkamer gerenoveerd.
o In 2005 zijn kunststof kozijnen geplaatst op de 1e verdieping.
o In 2007 is de toiletruimte gerenoveerd.
o In 2008 is de leefkeuken gerealiseerd.
o In 2008 is een nieuwe meterkast geplaatst.
o In 2009 is een nieuwe CV-ketel geplaatst.
o Oplevering in overleg / INSTAPKLAAR.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 52 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Willem van Hornestraat 17
Helden
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:330 m²
Totale woonoppervlakte:145 m²
Bouwjaar:1971
Inhoud:475 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:8 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:3 m²

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:330 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht