Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Verrassend ruim huis met heerlijk lichte leefkeuken, riante woonkamer en vier slaapkamers.

Dit zeer goed onderhouden huis beschikt over een grote tuin en een oprit met ruimte voor minstens drie auto's. Gelegen op een geliefde locatie aan de uitvalswegen van Helden, op korte afstand van natuurgebied de Heldense Bossen, winkelcentrum de Kaupman en het centrum van Panningen.

Bijna alles aan dit huis is ruim opgezet. Bij binnenkomst heb je de lange hal met het toilet aan de linkerkant. Vanuit de hal kom je in de riante woonkamer (ca. 38 m2) met grote ramen aan de voorkant en openslaande deuren naar het terras en de achtertuin. De woonkamer heeft een open doorgang naar de ruime leefkeuken (ca. 17 m2). De keuken is modern uitgevoerd en heeft een aanrechtblad van bijna 4 meter, grote 5 pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi stoomoven en combi magnetron oven. Alle inbouwapparatuur is van Bosch en heeft nog garantie. De keuken heeft veel lichtinval door de grote ramen en biedt ruimte voor een royale eettafel met minimaal 8 zitplekken. Via de keukendeur kom je in de grote achtertuin. Aan de keuken grenst de berging met veel opbergruimte, een wasbak en voldoende ruimte voor een wasmachine (aansluiting aanwezig), droger en koelkast/vriezer. Via de berging kun je door de zijdeur naar buiten. Daarnaast kom je via de berging in de garage. Deze is voorzien van een elektrische garagedeur.

Via de kindvriendelijke trap (want minder steil) kom je op de ruime overloop van de eerste verdieping met drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is modern uitgevoerd met toilet, ligbad, inloopdouche en dubbele wasbak. Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping met een zeer ruime vierde slaapkamer en een aparte opslagruimte waar ook de CV ketel en de gebalanceerde ventilatie (mechanisch met warmte terugwinning) te vinden zijn.

Het perceel beschikt over een grote oprit die gemakkelijk plaats biedt aan drie auto's. Via de afsluitbare poort loopt je via de zijkant van het huis naar de royale achtertuin van ca. 240 m2.
De achtertuin ligt op het zuiden en biedt dus volop zon. Bij de openslaande deuren van de woonkamer is een ruim terras aangelegd. Via een aangelegd pad kom je op het zonnen terras achter in de tuin. Hier kun je van de laatste avondzon genieten. De tuin is op verschillende plaatsen van stroom voorzien en heeft aangelegde verlichting.
Aan de achterkant grenst de tuin aan braakliggend land. Dit is via een poortje toegankelijk.

Algemeen
Het huis valt in de hoogste isolatiecategorie label A en dit is goed te merken in de maandelijkse energiekosten. Ook valt het huis onder het politiekeurmerk, wat weer scheelt in de kosten van de verzekering.

Kenmerken
o Bouwjaar 2009. Perceel 440 m2. Inhoud ca. 545 m3, inclusief inpandige garage.
o Energielabel A.
o Aanvaarding in overleg / bij voorkeur maart-april 2016.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Schrames 36
Helden
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:440 m²
Totale woonoppervlakte:132 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2009
Inhoud:535 m³
Overige inpandige ruimte:18 m²

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Tuin:Ja
Tuin breedte:11 m
Tuin diepte:18 m
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Parking:3

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:440 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht