Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Verrassend ruime 2-onder-1-kap woning met riante leefkeuken, vier slaapkamers en een mooi aangelegde tuin met groot houten tuinhuis nabij het centrum van Helden.

Begane grond

Hal/entree, voorzien van moderne tegelvloer, met meterkast en deels betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Ruime woonkamer met sfeervolle gashaard, hardhouten schuifpui naar tuin en praktische trapkast. Op zuiden gelegen riante leefkeuken met volop lichtinval voorzien van een modern keukenblok in hoogglans wit met o.a. een natuurstenen werkblad, 5-pits gaskookplaat met RVS-afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven/magnetron en een grote schuifpui naar de tuin. Bijkeuken met aanrechtblok en aansluitingen voor wasmachine en droger, een loopdeur naar de oprit met ruime carport.

De woonkamer is voorzien van een eikenparketvloer. De keuken en bijkeuken zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De keuken is verder voorzien van hardhouten schuifpui naar de tuin en elektrische sunscreens. De begane grond is geheel voorzien van stucwerkwanden en stucwerkplafonds.

Eerste verdieping

Overloop, drie slaapkamers en een ruime, luxe badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad en aparte douchecabine, beiden voorzien van een thermostaatkraan, wastafelmeubel met spiegel en zwevend toilet. De ouderslaapkamer is voorzien van een TV-aansluiting.

De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een doorgelegde laminaatvloer. De gehele verdieping is voorzien van stucwerkwanden en stucwerkplafonds en rolluiken op de slaapkamers.

Tweede verdieping
Via vaste trap naar een ruime vierde slaapkamer met inloopkast. Berging met opstelling CV Nefit-HRC van 2005.

Tuin
De tuin, gelegen op het zuiden, is geheel omheind en fraai aangelegd met o.a. een terras met elektrische zonneluifel, gazon, looppad, diverse plantenborders, leiplatanen en een ruim houten tuinhuis met terras. De tuin is via een dubbele poort vrij achterom bereikbaar en is voorzien van een eigen grondwaterput met sproei-installatie.

Ligging
De woning is gelegen in een rustige woonwijk nabij het centrum van Helden met ruime parkeergelegenheid. Basisonderwijs, sportvelden, bossen en alle centrumvoorzieningen zijn in de directe nabijheid. Ook het winkelcentrum van Panningen is binnen enkele minuten bereikbaar.

Kenmerken
o Bouwjaar 2005. Perceel 522 m2.
o Inhoud ca. 500 m3, inclusief bijkeuken.
o Energielabel A.
o Schilderwerk aan de gehele buitenzijde van de woning is in de zomer van 2015 vernieuwd.
o Aanvaarding in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Sterappel 55
Helden
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:522 m²
Totale woonoppervlakte:150 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2005
Inhoud:500 m³
Bouwlagen:3

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Normaal

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:522 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht