Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Uitstekend onderhouden 2-onder-1 kapwoning met vier slaapkamers, een ruime leefkeuken en tuin op het Zuid-Oosten.

Indeling
Entree met ontvangsthal. Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met closet en fonteintje. Meterkast. Trap naar 1e verdieping. Ruime L-vormige woonkamer met veel lichtinval. Aparte leefkeuken (aangebouwd in 1996) met keukenblok in hoekopstelling voorzien van koelkast, keramische 4-pits kookplaat, afzuigkap, ingebouwde oven, vaatwasser en een dubbele spoelbak met miniboiler voor directe warmwatervoorziening. Woonkamer, keuken en hal zijn voorzien van een lichte, drempelloos doorgelegde, marmeren vloer. Vanuit de keuken toegang tot bijkeuken en terras met overkapping. Bijkeuken (aangebouwd in 1996) met aansluitingen voor witgoed. Berging met royale bergzolder, bereikbaar via een losse trap. Bijkeuken en berging zijn beiden voorzien van verwarming.

1e verdieping
Overloop met toegang naar de 3 slaapkamers, badkamer en trap naar 2e verdieping. Badkamer geheel betegeld en voorzien van ligbad, douchegarnituur, thermostaatkraan, toilet en wastafel. Slaapkamer 1 en 2 zijn ruime slaapkamers, beiden voorzien van een dakkapel en rolluiken. Slaapkamer 3 voorzien van laminaat en verduisteringsgordijn.

2e verdieping
Bereikbaar middels een vaste trap. Verrassend veel ruimte. Grote Velux-dakraam. Gehele ruimte voorzien van schuifkasten-systeem, klerenkast en novilon. In het verleden is dit een slaapkamer geweest. Tevens is op de 2e verdieping de CV-ketel geplaatst. CV ketel (VR Vaillant) vernieuwd in 2006.
Voortuin
Beklinkere oprit. Voortuin is geheel onderhoudsvriendelijk aangelegd met lavagrind.
Achtertuin
De achtertuin is gelegen op het Zuid-Oosten, is geheel omheind en is voorzien van twee beklinkerde terrassen en verlichting. Een van de terrassen is voorzien van een terrasoverkapping, geplaatst in 2007. Tuin verder onderhoudsvriendelijk aangelegd (in 2009), met veel gazon. Verder voorzien van een royaal, goed onderhouden tuinhuis met daarachter voldoende ruimte voor afvalcontainers. De achtertuin is niet voorzien van een vrije achterom.

Ligging
De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk in de gewilde wijk “de Riet”. In de nabije omgeving bevinden zich diverse scholen, sportverenigingen en speelveldjes (loopafstand). Gelegen dicht bij het centrum van zowel Helden als Panningen.

Deze woning is gesitueerd dichtbij de voorzieningen met een goede ontsluiting naar de A67 en A73. Venlo, Weert en Roermond zijn in 25 autominuten te bereiken.

Bijzonderheden
Deze woning is uitstekend onderhouden en is gelegen in een plezierige, kindvriendelijke leefomgeving, vrijwel naast basisschool In de Pas met een groot speelveld voor de kinderen. De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas, verwarming en dak- en muur isolatie. Bovenverdieping voorzien van horramen. Sloten vernieuwd en extra beveiliging aangebracht op ramen en deuren in 2007.

Kenmerken
o Bouwjaar 1988. Perceel 250 m2. Inhoud ca. 415 m3.
o VOLLEDIG INSTAPKLAAR. Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 25 of 06 – 48 26 52 54

Algemeen

Adres:In de Pas 23
Helden
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:250 m²
Totale woonoppervlakte:125 m²
Bouwjaar:1988
Inhoud:415 m³
Bouwlagen:3

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-Oost

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Indexnummer:250
Oppervlakte:250 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht