Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Moderne, prima onderhouden 2-onder-1-kapwoning met luxe keuken, inpandige garage, terrasoverkapping en tuinhuis in een kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Helden

Globale indeling

Hal/entree met meterkast, geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet, fonteintje en mechanische ventilatie, trapopgang naar 1ste verdieping en toegang tot de woonkamer.

Ruime L-vormige woonkamer met veel lichtinval en dubbele tuindeur naar het overdekte terras. Halfopen keuken in landhuisstijl met luxe keukenblok in hoekopstelling (2014 / Mennen keukens) met ruime 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap in ombouw, combi-oven/magnetron, oven, vaatwasser, koelkast en hardstenen werkblad. Bijkeuken met keukenblok en toegang tot tuin en inpandige garage.

De begane grond is vrijwel geheel voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden (keuken en bijkeuken gedeeltelijk betegelde wanden) en stucwerkplafonds.

1ste verdieping

Overloop met garderobekast en vaste trap naar 2de verdieping. Drie slaapkamers van ca. 17, 9 en 9 m2, ouderslaapkamer voorzien van aansluiting TV en telefoon. Badkamer met ligbad en aparte douchecel (beiden voorzien van thermostaatkranen), wastafel, zwevend toilet, designradiator en mechanische ventilatie. De badkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, geheel betegelde wanden en een stucwerkplafond. De verdieping is verder geheel voorzien van drempelloos doorgelegde laminaatvloer, stucwerkwanden en -plafonds. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

2de verdieping

Via vaste trap naar de zolder met overloop, royale zolderkamer met Velux-dakraam en aparte wasruimte met aansluitingen witgoed en opstelling CV Nefit Ecomline-HR uit 1999. De wasruimte is voorzien van een tegelvloer. De zolderkamer is voorzien van een laminaatvloer en volop bergruimte in de knieschotten. De zolderkamer is prima te gebruiken als vierde/vijfde slaapkamer of hobby/kantoorruimte.

Tuin
De voortuin is netjes aangelegd en onderhoudsarm. De achtertuin is gelegen op het zuiden, is mooi aangelegd, geheel omheind met stenen muur (gedeeltelijk hout) en biedt veel privacy. Waterornament, plantenborders, gazon, terras met terrasoverkapping met inbouwspots en luxe tuinhuis/overkapping met sfeervolle ledverlichting.

Garage
Inpandige garage (ca. 6.00 x 3.00) voorzien van kantelpoort met loopdeur en betonvloer.

Ligging

De woning is gelegen in een zeer rustige, kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Helden met voldoende parkeergelegenheid, veel groen en in de directe omgeving van een speelveld voor de kinderen. Basisonderwijs, centrumvoorzieningen, sportvelden, bossen en multifunctioneel centrum Kerkeböske in de directe nabijheid aanwezig. Ook het winkelcentrum van Panningen is in ca. 5 autominuten bereikbaar.

Kenmerken

o Bouwjaar 1999. Perceel 270 m2. Inhoud ca. 475 m3.
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
o Slaapkamers voorzien van rolluiken
o Buitenschilderwerk gedaan in 2014.
o In 2014 is een nieuwe keuken geplaatst.
o INSTAPKLAAR.
o OPLEVERING ROND APRIL 2020.

Voor informatie:

Gijsen Makelaardij / William Gijsen

Telefoon 077 – 306 10 25 of 06 – 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Tarwe 8
Helden
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:270 m²
Totale woonoppervlakte:121 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1999
Inhoud:475 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:18 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:13 m²

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:270 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht