Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Halfvrijstaande woning met drie slaapkamers, inpandige garage en een vrije achterom in een kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Egchel

Indeling begane grond
Hal/entree met meterkast en gedeeltelijk betegeld toilet met zwevend toilet en fonteintje. Woonkamer met veel lichtinval en een praktische trapkast. Moderne open keuken in hoekopstelling met RVS-inbouwapparatuur o.a. 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met opstelling wasmachine en droger en kastruimte, netjes weggewerkt achter een praktische schuifwand met mogelijkheid tot plaatsen diepvries / koelkast. De bijkeuken biedt toegang tot de inpandige garage en de tuin.

1ste verdieping
Overloop, drie slaapkamers (ca. 12, 9 en 7 m2) en de badkamer. De badkamer is in 2004 gemoderniseerd en is voorzien van een wastafelmeubel met dubbele keramische wastafel, designradiator, zwevend toilet en een douchecel met glazen deuren. De badkamer is voorzien van een tegelvloer en grotendeels glasmozaïek wanden. De ouderslaapkamer is voorzien van aansluitingen voor TV en telefoon.

2de verdieping
Via vlizotrap naar bergzolder met opstelling CV-installatie Vaillant van 2013.

Tuin
De achtertuin is geheel omheind, bereikbaar via een vrije achterom en is geheel betegeld.

Garage
Inpandige, volledig geïsoleerde, garage voorzien van een kantelpoort en een loopdeur naar de vrije achterom. In de garage is het oorspronkelijke keukenblok opgesteld met warm en koud water en een afzuigkap. De garage is verder voorzien van een geïsoleerde lichtkoepel.

Ligging
De woning is gelegen in een zeer rustige, kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Egchel met voldoende parkeergelegenheid. Basisonderwijs op loopafstand aanwezig. Het winkelcentrum van Panningen is binnen enkele minuten bereikbaar.

Kenmerken
o Bouwjaar 1985. Perceel 197 m2. Inhoud ca. 400 m3.
o In 2013 is een nieuwe cv-ketel geplaatst.
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
o Oplevering in overleg / eventueel op kortere termijn mogelijk.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Rector Thomassenstraat 17
EGCHEL
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Perceeloppervlakte:197 m²
Totale woonoppervlakte:88 m²
Bouwjaar:1985
Inhoud:400 m³
Bouwlagen:3

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:197 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht