Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Luxe appartement in de Parel van Panningen met twee balkons en eigen parkeerplaats.

Het complex is gelegen midden in het winkelcentrum van Panningen met alle voorzieningen in de directe nabijheid. Het appartement ligt op de 2e verdieping aan de zijde van het Huibenplein.

Globale indeling: Hal/entree. Berging met meterkast. Ruime slaapkamer (ca. 21 m2) met openslaande tuindeuren naar een balkon op het zuiden en directe toegang tot de badkamer. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel met kastjes en zwevend toilet. Aparte toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer met dubbele schuifpui naar ruim balkon op het noord-westen waar u heerlijk kunt genieten van de neergaande zon. Eethoek met loopdeur naar balkon op het zuiden; hier kan eventueel een tweede slaapkamer worden gerealiseerd. Open keuken met modern keukenblok in L-opstelling voorzien van o.a. 4-pits keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast en combi-ovenmagnetron. Bijkeuken met aansluiting wasmachine en opstelling cv en wtw.

Het appartement is geheel voorzien van vloerverwarming, die in de zomer fungeert als vloerkoeling en een hoogwaardig ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW).

Algemeen: Appartementencomplex De Parel van Panningen heeft op de begane grond een royale gezamenlijke entree met dubbele automatisch bedienbare glazen deuren en video-intercom. Op de eerste verdieping ligt een sfeervolle gemeenschappelijke overdekte binnentuin (atrium) van ca. 350 m². In het souterrain heeft elk appartement naast de gezamenlijke containerruimte een eigen berging. Hier bevindt zich ook de afgesloten parkeergarage voor de bewoners met een eigen parkeerplaats.

Kenmerken:
o Bouwjaar 2006. Woonoppervlakte ca. 132 m2. Terrassen ca. 26 m2.
o Servicekosten ca. € 165 per maand.
o Oplevering in overleg / op korte termijn mogelijk.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 52 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Passage Kapel 44
PANNINGEN
Koopprijs:Verkocht
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Per direct
Totale woonoppervlakte:132 m²
Bouwjaar:2006
Inhoud:396 m³
Bouwlagen:1

Indeling

Slaapkamers:1

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Indexnummer:16

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht