Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Ruim appartement met twee slaapkamers en eigen parkeerplaats, gelegen in hartje Panningen met uitzicht over de gezellige Markt.

Het appartementencomplex De Pit is gelegen midden in het winkelcentrum van Panningen met alle voorzieningen in de directe nabijheid. Dit moderne appartement ligt op de 2e verdieping aan de zijde van de Markt. De ingang van het complex ligt aan de Raadhuisstraat, de ingang van de parkeergarage licht achter Dok6 aan het Huijbenplein.

Globale indeling
Hal/entree. Twee slaapkamers van ca 17 en 9 m2, beiden met inbouwkast. Ruime, geheel betegelde badkamer met wastafel en ruime inloopdouche met regendouche en thermostaatkraan. Geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Ruime woonkamer met open keuken (totaal 59 m2) en toegang tot het balkon. De woonkamer beschikt over grote raampartijen met prachtig uitzicht over de gezellige Markt. De open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok in twee delen met een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en losse apparatuur. Bijkeuken met aansluiting wasmachine en opstelling cv en wtw. Gezellig balkon van ca. 6 m2 met uitzicht over de Markt.

Algemeen
Appartementencomplex De Pit heeft op de begane grond een gezamenlijke entree met brievenbussen en lift. Op de eerste verdieping ligt een gemeenschappelijke binnenplaats/tuin. In het souterrain heeft elk appartement naast de gezamenlijke containerruimte een eigen berging. Hier bevindt zich ook de afgesloten parkeergarage voor de bewoners met een eigen parkeerplaats. Bij dit appartement horen een berging en een parkeerplaats vlakbij de lift.

Kenmerken
o Bouwjaar 2003. Woonoppervlakte ca. 110 m2. Balkon ca. 6 m2.
o Servicekosten € 111,54 per maand.
o Oplevering in overleg / per direct mogelijk.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Raadhuisstraat 48
Panningen
Koopprijs:Verkocht
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Per direct
Totale woonoppervlakte:110 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2003
Inhoud:325 m³
Bouwlagen:3
Op verdieping:2
Gebouwgebonden buitenruimte:6 m²
VVE kenmerken:Inschrijving Kamer van koophandel
VvE vergadert minimaal 1 keer per jaar
Periodieke bijdrage
Reservefonds/reservefondsen
Meer Jaren Onderhoudsplan opgesteld (MJOP)
Collectieve Opstalverzekering
VVE kenmerken:€ 112

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:2

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Indexnummer:25

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht