Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Schitterend gelegen langgevelboerderij met twee wooneenheden, showroom/winkelruimte en vrijstaande loods gelegen op een perceel van 3.610 m2 in het buitengebied van Panningen met directe toegang tot manege de Cavaliers / de Vosberg en natuurgebied het Vlakbroek

De boerderij bestaat uit twee wooneenheden en een showroom/winkelruimte en is daardoor geschikt voor tal van doeleinden. Denk aan o.a. dubbele bewoning/mantelzorg, bed-and-breakfast en/of kantoor of salon aan huis. De wooneenheid rechts is rond 1994 geheel gerenoveerd, de wooneenheid links is aan renovatie toe. De loods is in 2004 gebouwd.
Na wijziging van het bestemmingsplan bestaat het geheel uit twee aparte woningen.

Bestemming
De bestemming conform vigerend bestemmingsplan Buitengebied Peel en Maas is:
Bedrijf – Niet agrarisch verwant. De bestemmingsplanvoorschriften zijn op aanvraag te verkrijgen of kunnen worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl of bij de gemeente Peel en Maas.

De bestemming kan worden omgezet naar bestemming Wonen met woningsplitsing.
Hiertoe is een principeverzoek ingediend en de gemeente Peel en Maas heeft hierop positief gereageerd. De bestemmingsplanwijziging is inmiddels in gang gezet en de procedure loopt.

Globale indeling / Wooneenheid rechts
Hal/entree met meterkast. Royale woonkamer met fraai uitzicht over de tegenovergelegen paardenweiden. Open keuken met modern keukenblok in hoekopstelling voorzien van een granieten aanrechtblad, 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Ruime slaapkamer. Geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel, designradiator en toilet. Toiletruimte. Berging/wasruimte. Achterbouw met multifunctionele showroom/winkelruimte (twee delen). De begane grond is grotendeels voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping
Ruime overloop met toiletruimte. Vier slaapkamers. Bergruimte. Boven de achterbouw een overloop en een ruime zolderkamer, momenteel in gebruik als kantoor.

Wooneenheid links
Hal/entree. Woonkamer met fraai uitzicht over de tegenovergelegen paardenweiden. Hobby/speelkamer. Zitkamer met trapopgang. Ruime keuken met eenvoudig keukenblok. Berging met toiletruimte. Eenvoudige badkamer met ligbad, wanddouche en wastafel. Eenvoudige berging/serre.

Eerste verdieping
Overloop/slaapkamer met bergkast. Slaapkamer.

Loods
Vrijstaande loods (ca. 14 x 9) met o.a. een grote elektrische sektionaalpoort (4x4), onderverdeeld in een keuken met eenvoudig keukenblok, werkplaats met aparte meterkast voorzien van krachtstroom, garage en berging. Grotendeels voorzien van verdieping met open opslagruimte en een afgesloten ruimte.

Tuin
Rondom tuin met ruime beklinkerde oprit / parkeerplaats met houten tuinhuisje en verder voornamelijk gazon met enkele grote bomen. De tuin is aan de achterzijde en zijkanten afgescheiden middels een hekwerk en aan de voorzijde gedeeltelijk middels een houten schutting. Rondom de tuin open terrein behorend bij manege de Cavaliers / De Vosberg met aan de voorzijde een wijds uitzicht over paardenweiden en toegang tot een bosje en natuurgebied het Vlakbroek.

Ligging
Dit unieke object is gelegen in het buitengebied van Panningen aan een doodlopende weg achter manege de Cavaliers, ook wel bekend als manege de Vosberg op de rand van natuurgebied Het Vlakbroek. Het centrum van Panningen is binnen een vijftal minuten bereikbaar. Via autosnelweg A67 is er een prima ontsluiting richting Venlo en Eindhoven.


Kenmerken
o Bouwjaar ca. 1908 / rond 1994 grotendeels gerenoveerd.
o Inhoud ca. 1910 m3.
o Bouwjaar loods 2004.
o Loods ca. 178 m2 / inhoud ca. 665 m3.
o Perceel 3.610 m2.
o Voorzien van alarminstallatie.
o Oplevering in overleg.

Voor informatie:

Gijsen Makelaardij / William Gijsen

Telefoon 077 – 306 10 25 of 06 – 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Fleurkesweg 3
Panningen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woonboerderij
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, Aan rustige weg, Open ligging, Buiten bebouwde kom
Perceeloppervlakte:3.610 m²
Totale woonoppervlakte:446 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1908
Renovatiejaar:1994
Inhoud:1910 m³
Bouwlagen:2
Overige inpandige ruimte:42 m²
Externe Bergruimte :271 m²

Indeling

Kamers:17
Slaapkamers:8
Badkamers:2
WC:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Normaal

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden, Helden
Oppervlakte:3.606 m², 4 m²
EnergyClass:F
Geldig tot:15-9-2027

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht