Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Karakteristieke langgevelboerderij in het centrum van Koningslust op een perceel van maar liefst 5.671 m2. Ideaal voor de paarden/dierenliefhebber.

Globale indeling:

Begane grond: Hal/entree met meterkast, woonkamer aan linkerzijde, eetkamer met praktische provisiekast, open boog naar zitkamer aan voorzijde en toegang tot de keuken aan de achterzijde. Keuken met toegang tot achterportaal en tuin/terras. De keuken is voorzien van een keukenblok in U-vorm met kunststof werkblad, 4-pits gasfornuis met oven, vaatwasser en koelkast. Achterportaal met toegang tot badkamer, toilet, garage en werkruimte. Geheel betegelde badkamer met wastafelmeubel en ligbad. Toiletruimte (geheel betegeld) met toilet en fonteintje. Eerste inpandige garage met kantelpoort. Aan de achterzijde een verwarmde werkruimte met eenvoudig keukenblok en aansluiting wasmachine. Vanuit deze ruimte toegang tot de oprit en de inpandige garage/werkplaats met kantelpoort en loopdeur, deels met zolder met opstelling CV-installatie.

Eerste verdieping: Ruime overloop met garderobekast, 3 slaapkamers, een met dakkapel, een met dakraam. De ouderslaapkamer is voorzien van een telefoonaansluiting.

Tuin:
Parkachtig aangelegde tuin met terras, diverse plantenborders, looppaden en gazon. De tuin is aan de rechterzijde afgescheiden middels een coniferenhaag. Aan de rechterzijde tevens een oprit die uitkomt op een paardenweide aan de achterzijde van het perceel.

Algemeen:
Het pand is gebouwd omstreeks 1928. Buitenmuren van steensmetselwerk (spouwmuren in woongedeelte). CV-installatie van 1989. Pand grotendeels voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing, dakkapel slaapkamer voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas, betonnen raampjes in werkruimte achterzijde. Inrichting keuken en achterportaal met badkamer en toilet alsmede de bovenverdieping enigszins gedateerd maar nog zeker functioneel.

Ligging:
Gelegen in het centrum van Koningslust op slechts 5 minuten van de oprit naar de A67 Venlo-Eindhoven. De winkelcentra van Panningen en Helden zijn binnen 10 minuten bereikbaar. In de directe nabijheid het schitterende natuurgebied Vlakbroek, een oase van rust en ruimte voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Bijzonderheden:
Er is een onafhankelijk bouwkundig rapport aanwezig.

Kenmerken:
o Bouwjaar rond 1928. Perceel 5.671 m2
o Inhoud woongedeelte ca 530 m3, totale inhoud ca. 1260 m3
o Oplevering op korte termijn mogelijk

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Poorterweg 97
Koningslust
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woonboerderij
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:5.671 m²
Totale woonoppervlakte:110 m²
Bouwjaar:1928
Inhoud:1260 m³
Bouwlagen:2

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Tuin:Ja
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:2
Parking:2

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:4.165 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht