Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Recent verbouwde en naar de eisen van deze tijd gemoderniseerde woonboerderij (halfvrijstaand / levensloopbestendig) met vier slaapkamers in het buitengebied van Koningslust op een perceel van 1.782 m2.

De woning, met alle voorzieningen op de begane grond, is gelegen aan een invalsweg van Koningslust in de directe nabijheid van natuurgebied Vlakbroek en aansluiting op de A67.

Globale indeling

Hal/entree met meterkast. Ruime woonkamer met gaskachel en openslaande tuindeuren. Open keuken met modern keukenblok (2014) voorzien van een natuurstenen werkblad, 5-pits gasfornuis, RVS-afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Bijkeuken met aansluitingen witgoed en opstelling CV en boiler (beiden Nefit 1994). Ruime berging met aanrechtblok en toegang tot de achtertuin. Tussenportaal met massief open houten trap naar eerste verdieping. Geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Slaapkamer 1 (ca. 12 m2). Badkamer met ligbad met thermostaatkraan, aparte douche, wastafel en designradiator.

De begane grond is grotendeels voorzien van een trendy tegelvloer met vloerverwarming, de slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer. De woonkamer is voorzien van een balkenplafond, de keuken van een stucwerkplafond met inbouwspots. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas met tussen het glas kunststof roedes.

Eerste verdieping

Ruime overloop met dakraam en drie slaapkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van een dakkapel en TV-aansluiting, de middelste slaapkamer is voorzien van een kamerbrede dakkapel, de andere slaapkamer is voorzien van twee dakramen. Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en volop opbergruimten in de knieschotten.

Garage/paardenstalling
Houten garage (ca. 7,50 x 4,00 meter) met kantelpoort en loopdeur. Paardenstalling voor 1 paard.

Tuin
Voortuin met gazon en plantenborders. Zijtuin met zeer ruim terras met zonneluifel, gazon, diverse plantenborders en een houten tuinhuisje. De zijtuin is gelegen op het zuidwesten, is geheel omheind middels een draadhekwerk en biedt alle mogelijke privacy. Lange oprit en achterplaats voorzien van kiezels.

Ligging
De woning is gelegen aan een invalsweg van Koningslust. Stap de deur uit en u hebt direct toegang tot het schitterende natuurgebied Vlakbroek, een oase van rust en ruimte voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Koningslust is een kerkdorp van de gemeente Peel en Maas met een actief verenigingsleven en is ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven en Venlo (A67 / N277). Ook Panningen is binnen 10 minuten bereikbaar. Panningen vervult een belangrijke streekfunctie op het gebied van o.a. winkels, zorg, sport en cultuur.

Kenmerken
o Bouwjaar 1994. Perceel 1.782 m2. Inhoud ca. 440 m3 (excl. garage).
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
o Nagenoeg geheel voorzien van rolluiken.
o In 2014 is de woning grotendeels gerenoveerd:
- nieuwe trendy tegelvloer met vloerverwarming begane grond
- nieuwe keuken
- extra slaapkamer met dakkapel (kunststof kozijn met dubbel glas)
- nieuwe laminaatvloeren in slaapkamers
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:De Brentjes 25-A
Koningslust
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woonboerderij
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:1.782 m²
Totale woonoppervlakte:145 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1994
Inhoud:440 m³
Bouwlagen:2
Externe Bergruimte :30 m²

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:1
Tuin:Ja
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:1.782 m²
EnergyClass:C
Geldig tot:27-7-2025

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht