Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Verrassend ruime, goed onderhouden hoekwoning met aanbouw, nieuwe keuken en drie slaapkamers in een kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Panningen

Globale indeling
Hal/entree met meterkast en geheel betegelde moderne toiletruimte (2015) met wandtoilet. Berging met aansluitingen witgoed. Ruime woonkamer met aanbouw met open keuken. De keuken is voorzien van een nieuwe moderne keuken (2020) met kookeiland en is voorzien van o.a. een Bora 4-pits inductiekookplaat met downdraftafzuiging, koelkast, oven, magnetron, vaatwasser en heetwaterkraan en biedt toegang tot de tuin middels een schuifpui. Inpandige garage (ca. 7,90 x 2,70 m) met kantelpoort/loopdeur naar oprit en loopdeur naar tuin.

De woonkamer is in december 2021 nog geheel opnieuw gestukadoord (glad pleisterwerk) en is voorzien van een strokenparketvloer. De keuken is voorzien van vloerverwarming maar is nog niet voorzien van vloerafwerking zodat u zelf nog kunt kiezen voor uw eigen droomvloer.

1ste verdieping
Overloop, drie slaapkamers en badkamer. De ouderslaapkamer is voorzien van een airco. Geheel betegelde badkamer (2015) met inloopdouche met handdouche/regendouche met thermostaatkraan, wastafelmeubel en tweede toilet.

2de verdieping
Via vaste trap naar de ruime zolderruimte (mogelijkheid voor extra slaapkamer(s)) met opstelling CV en geiser (beiden van 1978).

Tuin:
Geheel omheinde achtertuin met volop privacy voorzien van gazon (kunstgras), plantenborders, een fraaie overkapping en vrije achterom.

Ligging
Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk aan een doodlopende weg nabij openbare voorzieningen, diverse scholen, sportaccommodaties en op korte afstand van het centrum van Panningen.

Kenmerken
o Bouwjaar 1978. Perceel 305 m2. Inhoud ca. 600 m3.
o Nieuwe keuken geplaatst in 2020.
o Toiletruimte en badkamer gerenoveerd in 2015.
o Voorzien van hardhouten en kunststof kozijnen, allen met dubbel glas.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Schout van Daelenstraat 12
Panningen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:305 m²
Totale woonoppervlakte:146 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1978
Inhoud:600 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:21 m²

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:305 m²
Certificaat Nr.:535756653
EnergyClass:E
Geldig tot:9-12-2031

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht