Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

LET OP: DE VRAAGPRIJS VAN € 145.000,- K.K. IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS. De vanaf prijs houdt in dat u op deze woning kunt bieden vanaf € 145.000,- k.k.

Royaal penthouse met dakterras met een adembenemend uitzicht over Roermond centrum

Voorzien van een riante woonkamer, een moderne badkamer en keuken, twee slaapkamers, een aparte berging op de begane grond en een priveparkeerplaats in de parkeergarage.

Gelegen aan een mooie, groene locatie in Roermond, op loopafstand van alle voorzieningen en op loopafstand van het centrum.

Globale indeling

Begane grond
Gezamenlijke hal/entree met brievenbussen, een eigen ruime berging en toegang tot de ondergelegen parkeergarage, het trappenhuis en de lift.

Negende verdieping
Vanuit de lift/trappenhal toegang tot een zeer ruime hal die toegang biedt tot het penthouse: Hal/entree voorzien van een video-intercom met deurbediening.

Twee slaapkamers waarvan een voorzien van een schuifpui naar het dakterras. Royale, geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en zwevend toilet. Toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Bergkast met opstelling cv-ketel (Vaillant ca. 1996).

Mooie royale woonkamer met veel lichtinval en een open keuken welke voorzien is van een moderne combinatie met inbouwapparatuur (gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast) en een zitbar. Bijkeuken met aansluiting wasmachine.

Vanuit de woonkamer is het royale L-vormig dakterras bereikbaar middels twee schuifpuien. Vanuit de woonkamer en het dakterras geniet u van een schitterend uitzicht over Roermond. In de avond zijn o.a. de prachtige kerken en kathedralen van Roermond verlicht wat een adembenemend uitzicht oplevert.

Het penthouse is geheel voorzien van een zeilvloer (tegels in badkamer en toiletruimte) met vloerverwarming en kunststof kozijnen met dubbel glas en grotendeels electrische rolluiken.

Kenmerken
Bouwjaar ca. 1996. Oppervlakte penthouse met dakterras ca. 130 m2.
Het penthouse is onderdeel van wooncomplex Lindeborgh met een goede en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. Servicekosten bedragen ca. € 205 per maand.

OPLEVERING OP KORTE TERMIJN MOGELIJK.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Lindelaan 162
Roermond
Vraagprijs:Verkocht
Type:Penthouse
Totale woonoppervlakte:87 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1996
Inhoud:225 m³
Bouwlagen:1
Externe Bergruimte :9 m²

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:2
Parking:1

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Roermond, Roermond
Indexnummer:189, 39

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht