Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Riant landhuis met alle voorzieningen op de begane grond en een grote loods van 180 m2 op een perceel van ruim 16.000 m2. Ideaal voor de paardenliefhebber.

Begane grond

Ruime hal/entree met meterkast (uitgebreide groepenkast, twee aardlek, krachtstroom, dag- en nachttarief) en een massieve hardhouten trap naar de 1ste verdieping. De hal biedt toegang tot de woonkamer en een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Slaapkamer (ca. 3,80 x 3,80) voorzien van vloerbedekking en aansluitingen voor TV en telefoon. Geheel betegelde badkamer met zwevend toilet, wastafelmeubel, designradiator, ligbad en aparte douchecabine, beide met thermostaatkraan.

Ruime woonkamer (ca. 35 m2) met toegang tot de keuken en een dubbele schuifpui naar het terras. Leefkeuken met hoekopstelling voorzien van o.a. keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast en combi-oven/magnetron. Berging/bijkeuken met aansluiting wasmachine en toegang tot terras, toilet en garage. Geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

Inpandige garage (ca. 4x 6) met tegelvloer met vloerverwarming, elektrische sectionaalpoort en loopdeur naar terras. De garage beschikt tevens over een bergzolder (via vlizotrap bereikbaar).

De begane grond is geheel voorzien van een drempelloos doorgelegde tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en stucwerkplafonds. Deuren zijn extra breed en rolstoelvriendelijk. Het geheel is voorzien van kunststof ramen en kozijnen met dubbele (HR++) beglazing, grotendeels met rolluiken.

1ste verdieping

Overloop met dakkapel, twee zeer ruime slaapkamers (ca. 3,90 x 7,10 en 3,80 x 7,10), beide met aansluitingen voor TV en telefoon, en een derde kamer (ca. 12 m2) te gebruiken als slaapkamer of verder in te richten als badkamer. Deze kamer is voorzien van een wastafel en een zwevend toilet, vloerverwarming en aansluitingen voor ligbad en douche zijn al aanwezig.

De verdieping is geheel voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden en -plafonds.

2de verdieping
Via vlizotrap naar de ruime bergzolder met opstelling CV Nefit HR-combi en WTW-unit.

Tuin
Gazon aan voorkant en beide zijden. De achtertuin is gelegen op het noord-westen en is o.a. voorzien van een groot overdekt terras, gazon en plantenborders. De achtertuin is grotendeels omheind en biedt een blijvend vrij uitzicht over de achtergelegen weiden en landerijen. Twee omheinde weiden.

Loods
Zeer ruime loods van 18 x 10 meter. De loods is voorzien van een elektrische overheaddeur (3.80 breed, 4.00 hoog) aan de voorkant, een dubbele schuifdeur aan de rechterkant en een loopdeur naar de tuin. De loods is voorzien van diverse krachtstroomaansluitingen, is volledig geïsoleerd, geheel beklinkerd en voor de helft voorzien van een bergzolder. Verder zijn er voorzieningen aanwezig voor drie ruime paardenboxen. De loods is bereikbaar via een zeer ruime, geheel beklinkerde oprijplaats met ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Ligging
De woning is gelegen aan een rustige straat in een woonwijk in Koningslust, een van de 11 kerkdorpen van de gemeente Peel en Maas, op loopafstand van o.a. basisschool en gemeenschapshuis. In de directe omgeving ligt het schitterende natuurgebied “Vlakbroek”, een oase van rust voor wandelaars en natuurliefhebbers. Verder vindt men in de nabije omgeving een hippisch centrum (zie www.hccaprilli.nl ) en manege De Cavaliers / De Vosberg (zie www.cavaliershelden.nl )

Koningslust is ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven en Venlo (A67 / N277).

Tot slot
Een ruime woning met alle voorzieningen op de begane grond, inpandige garage, drie c.q. vier slaapkamers, mooi aangelegde tuin met blijvend vrij uitzicht en een ruime loods met voorzieningen voor paardenstallen op een perceel van maar ruim 16.000 m2. Een perfect onderkomen voor de paarden/dierenliefhebber.

Kenmerken
o Bouwjaar 2002. Inhoud woning ca. 725 m3. Perceel 16.191 m2.
o Geheel voorzien van kunststof kozijn met HR++beglazing en deels rolluiken
o Het geheel is prima onderhouden en maakt een zeer verzorgde indruk
o Oplevering in overleg

Gijsen Makelaardij / William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Ignatiusstraat 7
Koningslust
Vraagprijs:Verkocht
Type:Landhuis
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:14.300 m²
Totale woonoppervlakte:160 m²
Bouwjaar:2002
Inhoud:725 m³
Overige inpandige ruimte:21 m²
Externe Bergruimte :180 m²

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:3

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:16.191 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht