Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Vrijstaand landhuis met buitenzwembad en een vrijstaande loods met drie paardenboxen, gelegen op een riant perceel van circa 6.200 m2 in het buitengebied van Helden. Een ideaal object voor de liefhebber van rust en ruimte met mogelijkheden voor het houden van o.a. paarden.

Indeling begane grond
Hal/entree met garderobe, meterkast en toiletruimte. Riante slaapkamer. Ruime geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en toilet. Royale woonkamer met sfeervolle gashaard. Leefkeuken met handgemaakt massief eiken keukenblok voorzien van een granieten aanrechtblad en achterwand, 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een schuifpui naar het overdekte terras en een exclusieve Portugees-marmeren vloer met vloerverwarming. Achterportaal met toiletruimte. Bijkeuken met aansluitingen witgoed en ­opstelling cv (Nefit turbo HR-Combi van 1993). Inpandige garage met elektrische sektionaal poort en een inbouwkastenwand.

Eerste verdieping
Ruime overloop met dakkapel. Geheel betegelde tweede badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Riante slaapkamer met 2 Velux dakramen; deze kan eenvoudig in twee slaapkamers gesplitst worden. Bergruimte waar eventueel nog een extra slaapkamer kan worden gerealiseerd.

Loods
Vrijstaande loods (ca. 12 x 8) met elektrische sektionaal poort en drie paardenboxen.

Tuin
Ruime beklinkerde oprit met fontein omringd door planten en gazonvelden met ruime plantenborders. Overdekt terras met een schitterend uitzicht over de lager gelegen achtertuin met zwembad. Het zwembad heeft een ruim terras en is omringd door een gazonveld en diverse plantenborders.

Achter de loods en woning met bijbehorende tuin ligt nog grond met eigen waterput en open dierenstalling die thans in gebruik is als weiland.

Ligging
Dit unieke object is gelegen in het buitengebied op de grens van Helden en Panningen en biedt alle rust, ruimte en privacy. De centra van Helden en Panningen en natuurgebied de Heldense Bossen zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Via autosnelweg A67 is er een prima ontsluiting richting Venlo en Eindhoven. Het nieuw te realiseren hippisch centrum Equestrian Centre De Peelbergen te Sevenum ligt op circa 20-25 autominuten.

Kenmerken
o Bouwjaar 1992/1993.
o Inhoud woonhuis met garage ca. 595 m3.
o Loods ca. 96 m2 / inhoud ca. 420 m3.
o Perceel 6.214 m2.
o Voorzien van alarminstallatie.
o Oplevering in overleg.
o Bestemming : Wonen met Agrarisch.

INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Deinderik 8
HELDEN
Vraagprijs:Verkocht
Type:Landhuis
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:6.214 m²
Totale woonoppervlakte:160 m²
Bouwjaar:1992
Inhoud:595 m³
Bouwlagen:2
Overige inpandige ruimte:39 m²
Externe Bergruimte :96 m²

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:2
Badkamers:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden, Helden, Helden
Oppervlakte:2.499 m², 700 m², 3.015 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht