Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Riant, levensloopbestendig, energiezuinig landhuis met op de eerste verdieping twee afzonderlijke wooneenheden gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Egchel

Globale indeling
Hal/entree met imposante trapopgang naar eerste verdieping, toiletruimte, kantoorruimte en openslaande deuren naar de woonkamer. Ruime woonkamer met sfeervolle gashaard in zuil met ingebouwde tv en schuifpui naar tuin/terras. Ruime leefkeuken met modern keukenblok in twee delen voorzien van o.a. natuurstenen werkblad met quooker, 5-pits inductie kookplaat met in plafond ingebouwde afzuigkap, vaatwasser, koelkast, koffiemachine, combi-oven/magnetron, oven, stoomoven en warmhoudlade. Ook de keuken is voorzien van een schuifpui naar tuin/terras. Bijkeuken met aansluitingen witgoed en inbouwkast. Inpandige garage met elektrische sectionaalpoort en vlizotrap naar zolder met opstelling aardwarmtepomp en WTW-installatie. Slaapkamer met inloopkast. Ruime badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en toilet. Tweede inpandige garage met elektrische sectionaalpoort.

Eerste verdieping
Overloop/vide met hal naar toiletruimte en twee afzonderlijke wooneenheden, De wooneenheden zijn beide voorzien van een badkamer met douchecabine, toilet en wastafel, een keukenruimte waarin aansluitingen aanwezig zijn voor een keukenblok, een woonkamer en een slaapkamer. Deze wooneenheden zijn afsluitbaar, apart bereikbaar via een intercom en voor tal van toepassingen bruikbaar.

Tuin/terras
De tuin is gelegen op het oosten, is geheel omheind middels tuinmuren en is voorzien van een overdekt terras met terrasverwarming, inbouwspots en luidsprekers, gazon, terras, plantenborders, looppaden en aan twee zijden een vrije achterom.

Algemeen
Deze moderne, duurzame woning is optimaal geïsoleerd en is geheel voorzien van aluminium kozijnen met driedubbel (dubbel gelaagd) glas en beveiligd hang- en sluitwerk. Door toepassing van aardwarmte voor verwarming en warmwatervoorziening is de woning uitermate energiezuinig. Alle ruimten zijn voorzien van vloerverwarming, apart regelbaar via een aparte thermostaat. De begane grond is voorzien van een ingebouwd stofzuigersysteem en de woning is geheel voorzien van led-verlichting en een alarminstallatie met camerabewaking.

Kenmerken
o Bouwjaar 2011. Perceel 894 m2. Inhoud ca. 1.400 m3.
o OPLEVERING IN OVERLEG.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Gielenhofweg 29-B
EGCHEL
Vraagprijs:Verkocht
Type:Landhuis
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:894 m²
Totale woonoppervlakte:260 m²
Bouwjaar:2011
Inhoud:1400 m³
Bouwlagen:2

Indeling

Kamers:14
Slaapkamers:3
Badkamers:3
WC:4
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:894 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht