Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Karakteristiek gerenoveerd vrijstaand woonhuis met praktijkruimte en vrijstaande garage in hartje Beringe

Begane grond
Entree met fraaie hal en trapopgang. Kantoor/hobbykamer. Portaal met toiletruimte en toegang tot praktijkruimte. Woonkamer in twee delen met en-suite deuren. Voorste deel voorzien van een erker en een sfeervolle kachel, achterste deel voorzien van een schouw en open verbinding naar tuinkamer/keuken. Tuinkamer geheel voorzien van glazen puien en optimaal contact met de tuin. Open keuken met modern keukenblok uitgevoerd in hoogglans, voorzien van natuurstenen werkblad, 4-pits inductie kookplaat met RVS-afzuigkap, oven, hogedruk stoomoven, koffieapparaat, warmhoudlade, cooker, vaatwasser, diepvries en koelkast. Bijkeuken met lichtkoepel, vaste kastenwand en doorgang naar praktijkruimte. Hal, kantoor, woonkamer, tuinkamer en keuken zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming waarbij in de hal de authentieke tegels zijn hergebruikt. De tegelvloer is doorgelegd naar het buitenterras.

Praktijkruimte
Entree met balie, wacht/ontvangstruimte, garderobe en betegelde toiletruimte. Vier behandelruimten, allen voorzien van (aanrecht met) wastafel. De praktijkruimte kan voor tal van doeleinden worden gebruikt zoals bijvoorbeeld salon, praktijk, kantoor aan huis maar kan eventueel ook worden verbouwd tot woongedeelte, bijvoorbeeld voor mantelzorg. Bij de praktijkruimte is parkeergelegenheid op eigen terrein. Tegenover het object is voldoende openbare parkeergelegenheid voorhanden.

Eerste verdieping
Ruime overloop, drie/vier slaapkamers, twee badkamers. De ouderslaapkamer rechtsvoor is voorzien van een balkon met uitzicht over het kerkplein van Beringe en staat in open verbinding met de badkamer en een (slaap)kamer. Deze kan ook als vierde slaapkamer in gebruik worden genomen. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en toilet. Twee slaapkamers aan linkerzijde met daartussenin een badkamer met wastafel, toilet en douchecabine.

Tweede verdieping
Overloop met aan weerszijden een ruime zolderruimte.

Tuin
Fraai aangelegde achtertuin gelegen op het zuiden met ruim terras met overkapping en lichtstraat, diverse plantborders, looppaden, vijver en vrijstaande garage (ca. 3.70 x 7,30) met elektrische sectionaalpoort en lange oprit met plek voor diverse auto’s. Voor- en zijtuin voorzien van plantenborders met aan de voorzijde van de praktijkruimte parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ligging
Het object is centraal gelegen in het centrum van Beringe aan een doorgaande verkeersstraat tegenover de kerk en het gemeenschapshuis. Beringe is een kerkdorp van de gemeente Peel en Maas met een actief verenigingsleven. Het winkelcentrum van Panningen is binnen 10 minuten bereikbaar.

Kenmerken
o Bouwjaar 1928, in 2008 geheel gerenoveerd.
o Bouwjaar praktijkruimte 1990. Bouwjaar garage 1998.
o Perceel 1.070 m2.
o Inhoud woning ca. 875 m3. Inhoud praktijkruimte ca. 240 m3. Totale inhoud ca. 1115 m3.
o Inhoud vrijstaande garage ca. 135 m3.
o Dak vernieuwd in 1983.
o In 2008 geheel gerenoveerd/verbouwd:
- Aanbouw (tuinkamer/keuken) gerealiseerd.
- Woning geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR++-glas.
- Nieuwe keuken geplaatst.
- Nieuwe badkamer gerealiseerd.
- Electra geheel vernieuwd.
- Zonnepanelen geplaatst en nieuwe cv-installatie (heteluchtpomp/luchtverwarming) geplaatst.
o Voorzien van energielabel A.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen
Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Kanaalstraat 79
Beringe
Vraagprijs:Verkocht
Type:Herenhuis
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:1.070 m²
Totale woonoppervlakte:195 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1928
Renovatiejaar:2008
Inhoud:1115 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:100 m²
Externe Bergruimte :27 m²

Indeling

Kamers:10
Slaapkamers:3
Badkamers:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage Types:Vrijstaand steen
Parking:3

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:1.070 m²
EnergyClass:A
Geldig tot:2-4-2022

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht