Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Moderne, prima onderhouden geschakelde 2 onder 1 kap woning met carport/garage/berging in een kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Ysselsteyn / Gemeente Venray

Globale indeling:

Hal/entree met meterkast en garderobe, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, toegang tot de woonkamer.

Ruime doorzonwoonkamer met veel lichtinval, trapopgang (met praktische trapkast) naar eerste verdieping en toegang tot tuin/terras. Halfopen keuken met keukenblok in hoekopstelling met 4-pits gascomfort, afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser en koelkast. Garage met ruime carport met inbouwspots en berging met inbouwkast en eenvoudig keukenblok.

De begane grond is geheel voorzien van een eiken plankenvloer, spuitwerkwanden en spuitwerkplafonds. De garage is voorzien van een betonvloer, bijkeuken/berging van tegelvloer en plafond met inbouwspots.

1ste verdieping:

Overloop met vaste trap naar 2de verdieping. Drie slaapkamers van ca. 10, 12 en 7 m2, twee slaapkamers voorzien van aansluiting TV en telefoon, kinderslaapkamer voorzien van praktische inbouwkast. Badkamer met douchecabine voorzien van thermostaatkraan, wastafel met aan beide zijden wandkasten met spiegels, tweede toilet en mechanische ventilatie. De badkamer is voorzien van een tegelvloer, geheel betegelde wanden en een spuitwerkplafond. De verdieping is verder geheel voorzien van een drempelloos doorgelegde laminaatvloer, trapopgang behangwanden, slaapkamers spuitwerkwanden en –plafonds (ouderslaapkamer behangwanden).

2de verdieping:

Via vaste trap naar de zolder met voorzolder met raam, aansluiting wasmachine, opstelling CV Agpo Ferroli van 1997 en unit mechanische ventilatie. Zolderkamer met inbouwkasten, prima te gebruiken als vierde slaapkamer of hobby/kantoorruimte.

Tuin:
De voortuin is netjes aangelegd en onderhoudsarm. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten, is mooi aangelegd, geheel omheind en biedt voldoende privacy. Waterornament, borders, gazon en twee terrassen.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Ysselsteyn met voldoende parkeergelegenheid. Basisonderwijs en centrumvoorzieningen in de directe nabijheid aanwezig. Ysselsteyn, een van de grotere kerkdorpen van de gemeente Venray, ligt in het hart van de Peel op de grens van Limburg en Brabant. Autosnelwegen A73 en A67 zijn in een tiental minuten bereikbaar.


Kenmerken:

o Bouwjaar 1997. Perceel 190 m2. Inhoud ca. 405 m3.
o Voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
o Buitenschilderwerk is gedaan in 2008.
o Keuken is geplaatst in 2001.
o Vaatwasser is vervangen in 2009.
o OPLEVERING IN OVERLEG

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Dopheide 10
Ysselsteyn LB
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:190 m²
Totale woonoppervlakte:110 m²
Bouwjaar:1997
Inhoud:405 m³

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja
Garage:1

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Venay
Oppervlakte:190 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht