Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Grotendeels gerenoveerde hoekwoning met drie slaapkamers op een ruim hoekperceel van 433 m2 in een kindvriendelijke buurt aan een doodlopende weg nabij bosgebied

Globale indeling
Hal/entree met meterkast en geheel betegeld toilet met fonteintje. Ruime doorzonwoonkamer en halfopen keuken met modern keukenblok voorzien van 4-pits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast.

1ste verdieping
Overloop, bergkast, berging met aansluiting voor wasmachine, drie slaapkamers en een badkamer. Een van de slaapkamers is voorzien van een inbouwkast. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche met jetstream, wastafelmeubel en tweede toilet.

2de verdieping
Via vaste trap naar overloop met opstelling CV en geiser. Ruime zolderruimte met dakraam; hier is eventueel de mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

Tuin:
Geheel omheinde achtertuin met beklinkerd terras met overkapping, gazon, borders met beplanting en een berging. De tuin is voorzien van een vrije achterom en aan de voorzijde twee beklinkerde parkeerplaatsen op eigen terrein.

Ligging
Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk aan een doodlopende weg met goede parkeermogelijkheden en op korte afstand van een bosgebied.

Algemeen
De woning is gedurende de afgelopen twee jaar grotendeels gerenoveerd; te noemen zijn o.a. nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuwe vloeren, vaste trap naar zolder, nieuwe kunststof kozijnen op de slaapkamers en een nieuw kozijn in de woonkamer.

Kenmerken
o Bouwjaar 1976. Perceel 433 m2. Inhoud ca. 370 m3.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Vossenpad 12
TEGELEN
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Perceeloppervlakte:433 m²
Totale woonoppervlakte:102 m²
Bouwjaar:1976
Inhoud:370 m³
Externe Bergruimte :12 m²

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Tegelen
Oppervlakte:433 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht