Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Verrassend ruime vrijstaande, levensloopbestendige woning met 4 slaapkamers, twee badkamers en twee garages

Globale indeling
Hal/entree met meterkast en geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Royale woonkamer met sfeervolle gashaard, twee erkers en openslaande deuren naar het terras. Open keuken met modern keukenblok in U-opstelling (origineel Piet Zwart design) voorzien van natuurstenen werkblad, Pelgrim gasfornuis met 5 branders en twee ovens, RVS afzuigkap, vaatwasser, combi-oven/magnetron en een losstaande koelkast. Achterportaal/bijkeuken met keukenblok met koelkast en afzuigkap, opstelling CV (Intergas-2010) en aansluitingen witgoed. Inpandige garage met tegelvloer, verwarming en elektrische sectionaalpoort. Ruime slaapkamer met doorgang naar badkamer. Geheel betegelde badkamer met ligbad met douchewand, wastafelmeubel en zwevend toilet. Aansluitingen aanwezig voor het realiseren van een inloopdouche en/of infraroodcabine.

De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van tegelvloeren met vloerverwarming, spuitwerkwanden en spuitwerkplafonds. Verwarming in woonkamer en slaapkamer is voorzien van een climarad-systeem. De keuken, de bijkeuken en de badkamer zijn voorzien van een solartube. Verder is de gehele begane grond rolstoelvriendelijk en is op de badkamer ruimte voor een tillift.

Eerste verdieping
Overloop, drie slaapkamers en badkamer. De ruime badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met douchewand, wastafel met spiegel, twee wandkastjes en een zwevend toilet.

Overloop en slaapkamers zijn voorzien van zeilvloeren, spuitwerkwanden en spuitwerkplafonds.

Tweede verdieping
Zeer ruime, praktische zolderruimte met bergruimte in de knieschotten. De zolderruimte kan voor tal van doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld salon of kantoor aan huis maar hier bestaat ook de mogelijkheid voor het realiseren van 2-3 extra slaapkamers.

Tuin
Vrije achterom middels royale oprit naar geheel besloten achtertuin. De tuin is gelegen op het noord-oosten, is geheel omheind en ingericht met sierbestrating, borders met beplanting, een vijverpartij met zitje en terrasoverkapping. Royale garage (ca. 5.55 x 6.80 m) met openslaande deuren. De oprit naar de tuin is afgesloten middels een sierhekwerk.

Ligging
De woning is gelegen aan de rand van Maalbroek/Asenray met goede ontsluiting via de N280 naar Roermond, Venlo, Maastricht en Duitsland. Het centrum van Roermond en Designer Outlet Roermond zijn binnen 10 minuten bereikbaar.

Kenmerken
o Bouwjaar 2010. Perceel 390 m2.
o Inhoud woning ca. 715 m3, garages ca. 170 m3, totaal ca. 885 m3.
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met thermopane beglazing.
o Geheel voorzien van marmeren vensterbanken.
o Hardhouten trappen van meranti.
o Voorzien van dak-, vloer- en spouwmuurisolatie.
o Oplevering in overleg / eventueel op kortere termijn mogelijk.
o Inruil eigen woning bespreekbaar.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Spikkerweg 156-D
ROERMOND
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Perceeloppervlakte:390 m²
Totale woonoppervlakte:200 m²
Bouwjaar:2010
Inhoud:715 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:18 m²
Externe Bergruimte :38 m²

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:3
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Noord-Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:2

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Roermond
Oppervlakte:390 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht