Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Grotendeels gerenoveerde, verrassend ruime tussenwoning met vier slaapkamers nabij het centrum van Panningen / Instapklaar

Begane grond

Hal/entree met toilet (gedeeltelijk betegeld), meterkast en trap naar eerste verdieping. Doorzonwoonkamer met veel lichtinval en open verbinding met keuken. Keuken met praktische trap/kelderkast en keukenblok in L-vorm met 4-pits gasfornuis, RVS-afzuigkap, oven en koelkast. Bijkeuken met wastafel, vaatwasser, inbouwkast en toegang tot berging en tuin/terras. Berging met aansluiting wasmachine.

De begane grond is grotendeels voorzien van een laminaatvloer (2008), parketvloer in woonkamer, granolwanden en spuitwerkplafonds (in woonkamer voorzien van sierlijsten).

Eerste verdieping

Overloop, vier slaapkamers en doucheruimte. De doucheruimte is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, wastafel en designradiator.

Overloop en twee slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, één slaapkamer is voorzien van laminaatvloer en één voorzien van een vinylvloer. Slaapkamers zijn uitgevoerd met behangwanden en spuitwerkplafonds De overloop in uitgevoerd met stucwerkwanden en spuitwerkplafond. Een van de slaapkamers is voorzien van een inbouwkast.

Zolder
Via vlizotrap bereikbare bergzolder met opstelling CV (2010 - gehuurd).

Tuin
Praktische, onderhoudsvriendelijke tuin met berging, overdekt terras, gazon en plantenborders. De tuin is geheel omheind met een houten schutting en voorzien van een praktische achteruitgang richting openbare weg.

Ligging
De woning is gelegen in een rustige woonbuurt nabij het centrum van Panningen met alle centrumvoorzieningen en openbaar vervoer op loopafstand.

Kenmerken:
o Bouwjaar 1963 - Inhoud ca. 320 m3 - Perceel 240 m2
o Vanaf 2007 grotendeels gerenoveerd.
o Vloeren, wanden en plafonds gerenoveerd.
o Doucheruimte nieuw tegelwerk en sanitair.
o Dak boven bijkeuken vernieuwd.
o Terrasoverkapping gerealiseerd in 2009.
o De woning is prima onderhouden en maakt een zeer verzorgde indruk.
o INSTAPKLAAR / IDEAAL VOOR STARTERS.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Graafschap Kesselstraat 7
Panningen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:240 m²
Totale woonoppervlakte:80 m²
Bouwjaar:1963
Inhoud:320 m³
Bouwlagen:3

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:1
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:240 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht