Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Prima onderhouden 2-onder-1-kapwoning met drie slaapkamers en een ruime serre gelegen aan een doodlopende straat in een autoluwe, kindvriendelijke buurt. INSTAPKLAAR.

Globale indeling

Hal/entree met meterkast en een geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Woonkamer met sfeervolle gashaard en praktische trapkast. Keuken met modern keukenblok (2004) voorzien van 4-pits gaskookplaat vaatwasser, koelkast en combi-oven/magnetron. Open verbinding met ruime serre. De serre is voorzien van een grote kunststof schuifpui naar de tuin en een elektrisch zonnescherm op het dak van polycarbonaatplaten. Inpandige garage/berging met aansluitingen witgoed. Carport met lichtkoepel en inbouwspots.

De woonkamer is voorzien van een eiken planken vloer. De keuken en serre zijn voorzien van een tegelvloer met in de serre vloerverwarming. Verder nagenoeg geheel voorzien van gladde stucwerkwanden en stucwerkplafonds.

1ste verdieping:

Overloop, drie slaapkamers en een badkamer (2004). De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een tegelvloer met elektrische vloerverwarming, een ligbad, douchecabine, designradiator, zwevend toilet en een wastafel met kastjes en spiegel.

2de verdieping:

Via vaste trap naar zolder met dakraam en opstelling CV-installatie (Nefit HR-combi 2013). Eventueel kan hier een vierde slaapkamer of hobby/zolderkamer worden gerealiseerd.

Tuin/carport
De tuin is netjes aangelegd met o.a. een terras, gazon, diverse plantenborders en een houten tuinhuisje met overkapping. De tuin is geheel omheind en is toegankelijk via een vrije achterom. Verder een carport met lichtkoepel en inbouwspots.

Ligging:
De woning is gelegen aan het eind van een doodlopende straat waardoor er geen inkijk is van buren. Dit in een autoluwe, kindvriendelijke woonwijk nabij de centra van Panningen en Helden met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein met carport. De winkelcentra van zowel Helden als Panningen almede basis en voortgezet onderwijs, diverse sportvelden en openbaar vervoer zijn allemaal binnen enkele minuten bereikbaar.

Kenmerken:
o Bouwjaar 1985. Perceel 305 m2. Inhoud ca. 395 m3.
o De woning is prima onderhouden en maakt een zeer verzorgde indruk.
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en deels rolluiken.
o In 2013 is een nieuwe CV-ketel geplaatst.
o In 2004 is de badkamer gerenoveerd.
o In 2004 is een nieuwe keuken geplaatst.
o Oplevering in overleg / INSTAPKLAAR.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 52 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Gen. Dempseystraat 31
PANNINGEN
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:305 m²
Totale woonoppervlakte:115 m²
Bouwjaar:1985
Inhoud:395 m³
Overige inpandige ruimte:15 m²

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-Oost
Tuin kwaliteit:Verzorgd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:305 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht