Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Verrassend ruime, goed onderhouden hoekwoning met serre en drie slaapkamers in een kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Panningen

Globale indeling
Hal/entree met meterkast en gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje. Berging met aansluitingen witgoed. Ruime woonkamer met praktische trapkast. Halfopen keuken met keukenblok in hoekopstelling voorzien van 4-pits gasfornuis met afzuigkap en koelkast. Ruime serre (voorheen terrasoverkapping) die middels twee grote rolluiken te openen is. Inpandige garage (ca. 8 x 2,75 m) met kantelpoort met loopdeur.

1ste verdieping
Overloop, drie slaapkamers en badkamer. De ouderslaapkamer is voorzien van een inbouwkast. Geheel betegelde badkamer met wanddouche met thermostaatkraan, wastafelmeubel en tweede toilet.

2de verdieping
Via vaste trap naar de ruime zolderruimte (mogelijkheid voor extra slaapkamer(s)) met opstelling CV en geiser (beiden van 1978).

Tuin:
Geheel omheinde achtertuin met voldoende privacy en sfeervol ingericht met gazon en borders met beplanting en voorzien van een vrije achterom.

Ligging
Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk aan een doodlopende weg nabij openbare voorzieningen, diverse scholen, sportaccommodaties en op korte afstand van het centrum van Panningen.

Algemeen
De woning is goed onderhouden en is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas op de begane grond en enkel glas op de verdiepingen.

Kenmerken
o Bouwjaar 1978. Perceel 305 m2. Inhoud ca. 510 m3.
o Oplevering in overleg / op korte termijn mogelijk.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Schout van Daelenstraat 12
PANNINGEN
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Perceeloppervlakte:305 m²
Totale woonoppervlakte:125 m²
Bouwjaar:1978
Inhoud:510 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:28 m²

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:305 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht