Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Gezellige hoekwoning met drie slaapkamers op een ruim hoekperceel van 442 m2 vlakbij het centrum van Panningen

Globale indeling
Hal/entree met meterkast, kelderkast en gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje. Ruime woonkamer met sfeervolle houtkachel en openslaande tuindeuren. Open keuken met keukenblok in hoekopstelling voorzien van 4-pits RVS-gasfornuis met RVS-afzuigkap, combi-oven/magnetron en losse vaatwasser en losse koelkast.

De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van een marmeren tegelvloer met vloerverwarming, gladde stucwerkwanden en stucwerkplafonds.

1ste verdieping
Overloop, drie ruime slaapkamers en badkamer. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een ligbad en aparte douchecabine, beide met thermostaatkraan, wastafel met spiegel, tweede toilet en elektrische vloerverwarming. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van een royale inbouwkast, een van de slaapkamers is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine.

Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een drempelloos doorgelegde laminaatvloer, stucwerkwanden en stucwerkplafonds.

2de verdieping
Via vlizotrap naar de ruime zolderruimte met dakraam en opstelling CV.

Tuin
De voortuin is netjes aangelegd en onderhoudsarm. De achtertuin met vrije achterom is geheel omheind, is onderhoudsarm en biedt volop privacy. De tuin is voorzien van een groot terras, gazon, plantenborders en een houten tuinhuisje. Ook is er een grondwaterput aanwezig.

Berging/trimsalon
De voormalige garage is verdeeld in twee ruimten. Berging met stortbak, verwarming en opstelling extra boiler. Geheel betegelde trimsalon met eigen ingang, wasbad en verwarming. Voor de trimsalon een ruime oprit met ruimte voor diverse auto’s op eigen terrein.

Algemeen
De woning is gelegen op een rustige hoek aan een ringweg vlakbij het centrum van Panningen, op loopafstand van basisscholen De Wissel en De Regenboog met een groot speelveld voor kinderen. De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas op de begane grond en enkel glas op de verdieping.

Kenmerken
o Bouwjaar 1979. Perceel 442 m2.
o Inhoud woning ca. 385 m3.
o Inhoud berging/trimsalon ca. 70 m3.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Schoutenring 19
PANNINGEN
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Perceeloppervlakte:442 m²
Totale woonoppervlakte:100 m²
Bouwjaar:1979
Inhoud:385 m³
Bouwlagen:3

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:442 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht