Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Fraai gelegen vrijstaand woonhuis met drie slaapkamers in hartje Panningen met als extra een ruime vrijstaande kantoorruimte en een zelfstandige woonruimte

Globale indeling
Hal/entree met meterkast en toiletruimte (geheel betegeld met fonteintje). Royale L-vormige woonkamer met open haard in schouw en openslaande deuren naar terras. Gesloten keuken met eenvoudig keukenblok voorzien van koelkast, oven, 4-pits inductie kookplaat en afzuigkap. Ruime inpandige garage met opstelling CV en toegang tot kelder onder garage.

Eerste verdieping
Overloop, drie slaapkamers en badkamer. Een van de slaapkamers is voorzien van een ruime muurkast, twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste wastafel. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een wanddouche met scherm, zwevend toilet en wastafel met spiegel.

Zolder
Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

Kelder
Via garage bereikbare provisiekelder (ca. 2,90 x 3,40).

Tuin
De tuin is gesitueerd op het zuidwesten, is geheel omheind en is voorzien van een overdekt terras, een diversiteit aan beplanting en een vijverpartij. Achterin de tuin een kantoorruimte en een zelfstandige woonruimte.

Kantoorruimte
Ruime vrijstaande kantoorruimte (totaal ca. 80 m2, kantoor ca. 45 m2) met globaal de volgende indeling: Hal/entree met toiletruimte. Berging met muurkast. Kantoor. Berging met opstelling CV. Archiefruimte. Deze vrijstaande ruimte kan voor tal van doeleinden worden gebruikt zoals kantoor aan huis, kapsalon, schoonheidssalon etcetera.

Zelfstandige woonruimte
Naast de kantoorruimte ligt nog een zelfstandige woonruimte: hal, badkamer met douche, wastafel en toilet. Slaapkamer. Woonkamer met open keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok. Deze woonruimte is toe aan een grondige renovatie maar kan daarna weer als zelfstandige woonruimte gebruikt worden, bijvoorbeeld in het kader van mantelzorg, of verhuurd worden.

Ligging
Fraai gelegen in het centrum van Panningen met alle centrumvoorzieningen op loopafstand en een parkeerplaats op eigen terrein.

Kenmerken:
o Bouwjaar 1957. Perceel 609 m2. Inhoud woning ca. 565 m3.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Patersstraat 24
Panningen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:609 m²
Totale woonoppervlakte:110 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1957
Inhoud:565 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:57 m²
Externe Bergruimte :122 m²

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Normaal

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden, Helden
Oppervlakte:432 m², 177 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht