Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Ruim vrijstaand woonhuis met kantoor/praktijkruimte met separate ingang en een ruime garage

Begane grond:

Hal/entree met meterkast met alarminstallatie, garderobenis en trapopgang naar eerste verdieping. Geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

Ruime woonkamer (ca. 37 m2) met erker, dubbele openslaande tuindeuren naar het terras en toegang tot de keuken. Halfopen keuken met toegang tot bijkeuken en modern keukenblok in L-vorm voorzien van o.a. natuurstenen werkblad, 5-pits gascomfort, combi-oven/magnetron, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met aansluitingen t.b.v. witgoed en toegang tot tuin/terras. Ruime kantoor/praktijkruimte met aparte ingang en ontvangstruimte (totaal ca. 21 m2) welke geschikt is voor tal van doeleinden.

De begane grond is vrijwel geheel voorzien van een moderne, drempelloos doorgelegde natuurstenen vloer met vloerverwarming, schuurwerkwanden en spuitwerkplafonds. De kantoor/praktijkruimte is voorzien van een slijtvaste marmoleumvloer (Marmofloor).

Eerste verdieping:

Overloop met dakkapel aan voorzijde, drie ruime slaapkamers en badkamer. De ruime ouderslaapkamer (ca. 22 m2) is voorzien van een kamerbrede inbouwkast en Tv-aansluiting. De twee andere slaapkamers (ca. 12 en 13 m2) zijn voorzien van ruime, mooi afgewerkte houten schuifwandkasten. De ruime badkamer met dakkapel is voorzien van een ligbad, een aparte inloopdouche (beiden met thermostaatkraan), dubbele wastafel met spiegels, zwevend toilet en designradiator.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming. Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een drempelloos doorgelegde laminaatvloer, schuurwerkwanden en spuitwerkplafonds.

Tweede verdieping:
Via vlizotrap bereikbare bergzolder met opstelling WTW en CV-Agpo-HR (2002)

Garage:
Ruime garage (ca. 32 m2) met tegelvloer, elektrische sectionaalpoort, aanrecht met aparte boiler, gaskachel en een vaste trap naar ruime zolderverdieping.

Tuin/terras:
De tuin is gelegen op het westen en is nagenoeg geheel omheind door een brede taxushaag en lei-peren en is verder voorzien van gazon met beregeningsinstallatie en een 2e terras/prieel overdekt met moerbei. Over de gehele breedte van de woning is een ruime terrasoverkapping met hardstenen vloer en inbouwspots voorzien (ca. 38 m2).

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige woonbuurt nabij het centrum van Maasbree. Vanuit Maasbree via de provinciale weg N275 snelle aansluiting op de A67 en A73.

Algemeen:
Deze uitstekend onderhouden woning is optimaal geïsoleerd en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, allen voorzien van politiekeurmerk. Door de aanwezigheid van de praktijkruimte en de ruime garage biedt deze woning tal van extra mogelijkheden.

Kenmerken:
o Bouwjaar 2002 / garage 2003. Perceel 525 m2.
o Inhoud woning ca. 630 m3, garage ca. 225 m3, totaal ca. 855 m3.
o In 2006 is de terrasoverkapping gerealiseerd.
o De woning is voorzien van een alarminstallatie.

OPLEVERING IN OVERLEG.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Waertsvaeren 7
Maasbree
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:525 m²
Totale woonoppervlakte:155 m²
Bouwjaar:2002
Inhoud:855 m³
Bouwlagen:3

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Maasbree
Oppervlakte:525 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht