Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Vrijstaande woning met tuinkamer, drie/vier slaapkamers en inpandige garage nabij het centrum van Maasbree

Globale indeling
Hal/Entree met trapopgang naar eerste verdieping en meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Hobby/speelkamer, ook te gebruiken als slaapkamer. Ruime, L-vormige woonkamer voorzien van haardpartij en kamerbrede schuifpui naar terras met elektrisch bedienbaar rolluik. De woonkamer heeft erg veel lichtinval door de grote raampartij aan de achtergevel. Gesloten keuken met keukenblok in hoekopstelling voorzien van 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Bijkeuken voorzien van keukenblok met spoelbak. Inpandige garage met elektrische kantelpoort. Prachtige serre/tuinkamer met mooi uitzicht op de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met vide. Royale ouderslaapkamer (circa 26 m²) voorzien van vaste kastenwand en balkon. Twee slaapkamers (beiden circa 10 m2) waarvan één voorzien van vaste schuifkast. Geheel betegelde moderne badkamer voorzien van ligbad met thermostaatkraan, douche met glazen schuifdeuren en thermostaatkraan, zwevend toilet, designradiator, wastafelmeubel en vloerverwarming (elektrisch). De badkamer is voorzien van een dakkapel met rolluik. Bergzolder boven garage.

Tuin
Voortuin voorzien van ruime oprit voor circa 3 auto's. De voortuin is omheind middels een gietijzeren sierhekwerk. Achtertuin voorzien van berging met cv-opstelling (Nefit HR, 2000), boiler en grondwaterpomp. Houten tuinhuis en houten prieel. De achtertuin is geheel omheind middels een hekwerk en is verder voorzien van een terras, gazon en diverse plantenborders. De woning biedt een vrije achterom via het eigen perceel. Tevens is een tweede vrije achterom gerealiseerd via het achtergelegen pad.

Ligging
De woning is op goede locatie gelegen nabij de dorpskern van Maasbree. Winkels en scholen zijn op loopafstand gelegen en er is een speelweide om de hoek. Maasbree is centraal gelegen tussen de autosnelwegen A73 en A67.

Kenmerken
o Bouwjaar 1979. Perceel 569 m2. Inhoud ca. 610 m3, inclusief inpandige garage.
o Het toilet is vernieuwd in 2010.
o De badkamer is vernieuwd in 1997.
o De betonnen sneldekpannen zijn voorzien van een coating.
o Aanvaarding in overleg / op kortere termijn mogelijk.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Rutgerstraat 13
MAASBREE
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:569 m²
Totale woonoppervlakte:135 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1979
Inhoud:610 m³

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Maasbree, Maasbree
Oppervlakte:528 m², 41 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht