Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Prima onderhouden 2 onder 1 kap woning met schitterende buitenruimte in het centrum van Koningslust.

Globale indeling:

Hal/entree met meterkast, moderne geheel betegelde toiletruimte (2009) met zwevend toilet en fonteintje, toegang tot de woonkamer.

Ruime woonkamer met toegang tot keuken, speel/hobbykamer, kelder en portaal met trapopgang naar eerste verdieping. Speel/hobbykamer te gebruiken voor diverse doeleinden. Keuken met modern keukenblok (2005) in zwart/wit voorzien van natuurstenen werkblad, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken toegang tot de overdekte buitenruimte.

De begane grond is vrijwel geheel voorzien van stucwerkwanden, deels behang, en stucwerkplafonds. De woonkamer is voorzien van een eiken planken vloer, novilonvloer in speelkamer, tegelvloer in keuken, hal en toilet.

1ste verdieping:

Overloop met vaste trap naar 2de verdieping. Drie slaapkamers van ca. 9, 10 en 12 m2. De ouderslaapkamer is voorzien van een Tv-aansluiting. Een van de slaapkamers heeft een dakkapel.
Slaapkamers grotendeels voorzien van behangwanden, deels stucwerk, en stucwerkplafonds. Badkamer met ligbad en aparte douche (beiden voorzien van thermostaatkranen), wastafelmeubel en toilet. De badkamer is voorzien van een tegelvloer, geheel betegelde wanden en een stucwerkplafond.

2de verdieping:

Via vaste trap naar de royale zolder met aansluitingen witgoed en opstelling CV Nefit Ecomline-HR uit 2005. De zolderkamer is prima te gebruiken als vierde slaapkamer of hobby/kantoorruimte.

Tuin/Buitenruime:
De voortuin is netjes aangelegd en onderhoudsarm. De achtertuin is gelegen op het oosten, is geheel omheind, biedt veel privacy en is via een vrije achterom bereikbaar. De tuin is deels overkapt met een luxe terrasoverkapping met lichtkoepels en BBQ. Dit gedeelte biedt een geweldige buitenruimte die gedurende grote delen van het jaar gebruikt kan worden.

Garage/Carport
Garage/berging (ca. 7.35 x 3.40) voorzien van keukenblok, loopdeur en tegelvloer. De garage/berging is niet meer met een auto bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning is een carport aanwezig.

Kelder:
De woning beschikt nog over een ruime (ca 4.50 x 3.00), vochtvrije provisiekelder.

Ligging:
De woning is gelegen in het centrum van Koningslust op loopafstand van basisschool en gemeenschapshuis, in de directe omgeving van natuurgebied Vlakbroek, op slechts 5-10 autominuten van de A67.

Kenmerken:
o Bouwjaar 1984. Perceel 269 m2. Inhoud ca. 400 m3.
o Grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en rolluiken
.
o In 2004 is de terrasoverkapping/buitenruimte gerealiseerd.
o In 2005 is de woonkamer en keuken verbouwd/gerenoveerd.
o In 2005 is een nieuwe keuken geplaatst.
o In 2005 is een nieuwe CV-installatie geplaatst.
o In 2007 is een van de slaapkamers voorzien van een dakkapel.
o In 2009 zijn het toilet en de hal gerenoveerd.
o OPLEVERING IN OVERLEG / INSTAPKLAAR.

De woning is prima onderhouden en maakt een zeer verzorgde indruk.
Een vrijblijvende bezichtiging is zeker de moeite waard.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Rector Isidorusstraat 25
Koningslust
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Perceeloppervlakte:269 m²
Totale woonoppervlakte:100 m²
Bouwjaar:1984
Inhoud:400 m³

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Tuin:Ja
Parking:Ja

Comfort

Gemeubileerd:Nee

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:269 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht