Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Prima onderhouden vrijstaand woonhuis met vier slaapkamers, dubbele garage en een prachtige tuin op een perceel van ruim 2.000 m2. Ideaal voor tuinliefhebbers.

Indeling begane grond:

Hal/entree met trapkast, meterkast, garderobenis en toiletruimte. Woonkamer met open haard en erker. Keuken met modern keukenblok in hoekopstelling voorzien van o.a. granieten werkblad, koelkast, vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat en oven. Vanuit de keuken toegang tot de badkamer. Geheel betegelde badkamer met douchecabine, designradiator en wastafelmeubel. Tussenportaal naar serre en bijkeuken. Bijkeuken met praktische opstelling van werkblad en aanrecht en opstelling cv Nefit HR-combi van ca. 1997.
Ruime serre met veel lichtinval en een mooi uitzicht over de tuin.

In de periode 2004/2005 is de begane grond grotendeels gerenoveerd; nieuwe keuken, nieuwe badkamer, tegelvloer met vloerverwarming in hal, woonkamer, keuken en badkamer.

Eerste verdieping:

Overloop, toiletruimte en vier slaapkamers van ca. 12 m2, 11 m2, 9 m2 en 8 m2. Een van de slaapkamers is voorzien van een wastafel, een is voorzien van een muurkast en een is voorzien van een deur naar het balkon.

Zolder: Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

Tuin:
Zeer ruime, sfeervolle achtertuin met o.a. een ruim terras met terrasoverkapping, diverse plantenborders, beklinkerd tuinpad, diverse buxushaagjes en een groot gazon. Verder een hobbykweekkas, een houten berging voor o.a. tuingereedschap, kippenren en moestuin. De tuin is geheel omheind en biedt alle mogelijke privacy.

Garages:
Vanuit de serre toegang tot garage-1 met elektrische kantelpoort. Bergruimte aan achterzijde van garage-1 met doorgang naar garage-2. Garage-2 met kantelpoort.

Ligging:
De woning is gelegen aan een invalsweg van Koningslust. Stap de deur uit en u hebt direct toegang tot het schitterende natuurgebied Vlakbroek, een oase van rust en ruimte voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Koningslust is een kerkdorp van de gemeente Peel en Maas met een actief verenigingsleven en is ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven en Venlo (A67 / N277). Ook Panningen is binnen 10 minuten bereikbaar. Panningen vervult een belangrijke streekfunctie op het gebied van o.a. winkels, zorg, sport en cultuur.

Kenmerken
o Bouwjaar 1968. Perceel 2.019 m2. Totale inhoud ca. 635 m3.
o Nagenoeg geheel voorzien van rolluiken.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:De Brentjes 62
KONINGSLUST
Vraagprijs:Op aanvraag
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:2.019 m²
Totale woonoppervlakte:128 m²
Bouwjaar:1968
Inhoud:635 m³
Bouwlagen:2
Overige inpandige ruimte:54 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:22 m²

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4
Tuin oriëntatie:Zuid-Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:2

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:2.019 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht