Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Prima onderhouden vrijstaand woonhuis met drie slaapkamers, twee badkamers, vrijstaande schuur en een mooi aangelegde tuin op een perceel van ruim 2.800 m2.
Eventueel is een nabijgelegen paardenweide (5.420 m2) bij te kopen.

Indeling begane grond

Hal/entree met meterkast. Woonkamer met sfeervolle gashaard en uitbouw. Keuken met modern keukenblok in twee delen voorzien van o.a. granieten werkblad, 4-pits gaskookplaat, koelkast en combi-oven/magnetron. Vanuit de keuken toegang tot de badkamer. Geheel betegelde badkamer met douchecabine, designradiator en wastafel. Achterportaal/bijkeuken met aansluitingen witgoed. Toiletruimte met hangtoilet en fonteintje. Inpandige garage met zolder, openslaande deuren en opstelling cv Nefit HR-combi van ca. 1998.

Eerste verdieping

Overloop, badkamer en drie slaapkamers van ca. 7 m2, 10 m2, 13 m2, allen voorzien van een of meerdere muurkasten. Een van de slaapkamers is voorzien van een deur naar het platdak.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, toilet en wastafel met spiegel.

Zolder: Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

Kelder: Provisiekelder.

Tuin/schuur
Fraai aangelegde tuin rondom met o.a. terras, diverse plantenborders, beklinkerd tuinpad, tuinhuisje en gazon. Verder een ruime schuur (ca. 12 x 6 m) die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden, b.v. stalling van paarden of kleinvee. De tuin is deels omheind en biedt volop privacy.

Ligging:
De woning is gelegen aan een invalsweg van Koningslust. Stap de deur uit en u hebt direct toegang tot het schitterende natuurgebied Vlakbroek, een oase van rust en ruimte voor wandelaars en natuurliefhebbers. Verder vindt men in de nabije omgeving een hippisch centrum (www.hccaprilli.nl) en manege De Cavaliers / De Vosberg (www.cavaliershelden.nl).

Koningslust is een kerkdorp van de gemeente Peel en Maas met een actief verenigingsleven en is ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven en Venlo (A67 / N277). Ook Panningen is binnen 10 minuten bereikbaar. Panningen vervult een belangrijke streekfunctie op het gebied van o.a. winkels, zorg, sport en cultuur.

Kenmerken
o Bouwjaar 1962. Perceel 2.822 m2. Totale inhoud ca. 535 m3.
o Hardhouten kozijnen, op begane grond met dubbel glas.
o Dak vernieuwd in ca. 2008.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:De Brentjes 60
KONINGSLUST
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:2.822 m²
Totale woonoppervlakte:104 m²
Bouwjaar:1962
Inhoud:535 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:40 m²
Externe Bergruimte :72 m²

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Tuin:Ja
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:2.822 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht