Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Vrijstaand woonhuis met diverse bijgebouwen, vier paardenboxen en een verlichte rijbak op een perceel van ruim 18.500 m2. Ideaal voor paarden/dierenliefhebbers.

De woning is gelegen aan een invalsweg van Koningslust en biedt een prachtig, blijvend uitzicht op het schitterende natuurgebied Vlakbroek, een oase van rust en ruimte voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Indeling begane grond:

Hal/entree met authentieke tegelvloer. De hal biedt toegang tot de badkamer, de keuken, de woonkamer, de kelder en de eerste verdieping. Badkamer met ligbad, wastafel en opstelling cv (ca. 1992) en unit vloerverwarming. L-vormige woonkamer met veel lichtinval en prachtig vrij uitzicht over het Vlakbroek. Leefkeuken met landelijk keukenblok (ca. 2002) in hoekopstelling voorzien van o.a. koelkast, vaatwasser, combi-oven/magnetron en 4-pits gaskookplaat met afzuigkap in schouw. Serre/speelkamer. Toiletruimte met zwevend toilet. Bijkeuken met meterkast, aanrechtblok en aansluitingen voor wasmachine en droger. Ruime garage met grote toegangspoort.

De woonkamer, keuken en serre zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming. In de woonkamer en de serre staan houtkachels (eventueel ter overname).

Eerste verdieping:

Overloop met muurkast. Drie slaapkamers waarvan twee met muurkast. Moderne geheel betegelde badkamer (ca. 2000) met ligbad in hoek, douchecabine, wastafelmeubel en toilet.

Zolder: Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

Kelder: De woning is voorzien van een ruime provisiekelder (ca. 12 m2).

Tuin:
Rondom tuin met diverse plantenborders, terrassen, grasveld met haag en grote bomen, aan weerszijden van de woning een oprit met poort en een apart toegangspad met poort naar de achtergelegen gronden. De tuin biedt alle mogelijke privacy.

Bijgebouwen:
Stal met berging, poetsplaats en twee paardenboxen. Losstaande stal/opslagruimte met twee paardenboxen, waarvan een geschikt voor merrie met veulen.

Rijbak/bos/grasweide:
Verlichte rijbak van ca. 40 x 60 meter. De rijbak gaat over in een omheind bosje met volwassen loofbomen en struiken. Verder nog een grote omheinde grasweide, in twee delen. Alles eventueel vrij toegankelijk voor paarden c.q. dieren.

Ligging:
De woning is gelegen aan een invalsweg van Koningslust. Stap de deur uit en u hebt direct toegang tot het schitterende natuurgebied Vlakbroek. Verder vindt men in de nabije omgeving een hippisch centrum (zie www.hccaprilli.nl) en manege De Cavaliers / De Vosberg (zie www.cavaliershelden.nl).

Koningslust is een gezellig kerkdorp van de gemeente Peel en Maas met een actief verenigingsleven en is ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven en Venlo (A67 / N277). Ook Panningen is binnen 10 minuten bereikbaar. Panningen vervult een belangrijke streekfunctie op het gebied van o.a. winkels, zorg, sport en cultuur.

Kenmerken
o Bouwjaar ca. 1955. Perceel 18.547 m2. Inhoud woning ca. 500 m3.
o Begane grond grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
o Verdieping voorzien van houten kozijnen met enkel glas en rolluiken.
o Krachtstroom aanwezig.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:De Brentjes 29
KONINGSLUST
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Perceeloppervlakte:18.547 m²
Totale woonoppervlakte:159 m²
Bouwjaar:1955
Inhoud:500 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:61 m²

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden, Helden
Oppervlakte:11.858 m², 6.689 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht