Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Nagenoeg geheel gerenoveerde vrijstaande woning (voormalige pastorie) met drie/vier slaapkamers, twee badkamers, garage en fraaie tuin met vijver met perfecte zuiveringsinstallatie en tuinhuisje.

De woning, gelegen nabij de A67 (Venlo bereikbaar in 15 min en Eindhoven in 25 min) en het prachtige natuurgebied Vlakbroek aan de overkant, is gelegen in hartje Koningslust naast de kerk op een perceel van 1.285 m2 met eigen oprit en parkeerruimte voor 5 auto's. Het pand is de laatste jaren nagenoeg geheel gerenoveerd.

Begane grond
Hal/entree met massieve eiken trap naar eerste verdieping. Geheel betegelde toiletruimte met toilet, urinoir en fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer met sfeervolle gashaard en openslaande tuindeuren. Ruime leefkeuken met fraai uitzicht over de tuin en voorzien van een keukenblok in hoekopstelling met o.a. 5-pits gaskookplaat met RVS-afzuigkap, koelkast, oven, vaatwasser en hardstenen werkblad. Bijkeuken. De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping
Overloop met vlizotrap naar tweede verdieping. Geheel betegelde badkamer met hoekligbad, douchecabine, dubbele wastafel, toilet, designradiator en vloerverwarming met eigen thermostaat. Slaapkamer met balkon. Slaapkamer, momenteel in gebruik als inloopkast vanuit ouderslaapkamer maar ook te gebruiken als vierde slaapkamer. Slaapkamer met muurkast. Doucheruimte met douche en wastafel. Overloop met dakkapel en wastafel. Ruime slaapkamer met twee gevelramen.

Tweede verdieping
Via vlizotrap bereikbare zolderruimte met opstelling CV-HRC (2007).

Kelder
Kelder verdeeld in drie ruimten.

Garage
Ruime garage (2009), geheel geïsoleerd en voorzien van 2 elektrisch te bedienen sectionaalpoorten waarvan een is voorzien van een loopdeur. Verder beschikt de garage nog over een deur welke toegang geeft tot de tuin.

Tuin
De tuin is fraai aangelegd met een mooie vijverpartij voorzien van een perfecte zuiverings- en filterinstallatie, 2 hardstenen terrassen, diverse plantenborders, gazon, houten tuinhuisje en is geheel omheind middels hekwerk/heg. De tuin biedt veel privacy. Voorzien van grondwaterput en beregeningsinstallatie en diverse lichtpunten.

Kenmerken:
o Bouwjaar 1966. Perceel 1.285 m2.
o Inhoud woning ca. 865 m3, inhoud garage ca. 95 m3. Inhoud totaal ca. 960 m3.
o Vanaf 2007 nagenoeg geheel gerenoveerd.
o Het pand is simpel op te delen in twee zelfstandige woonruimtes en biedt faciliteiten voor een praktijk/kantoor aan huis.

Oplevering in overleg / op korte termijn mogelijk.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Poorterweg 52
Koningslust
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:1.285 m²
Totale woonoppervlakte:208 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1966
Renovatiejaar:2007
Inhoud:865 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:102 m²

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:1.285 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht