Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Gezellige 2-onder-1-kapwoning met drie slaapkamers in een kindvriendelijke buurt nabij de centra van Helden en Panningen

Globale indeling
Hal/entree met meterkast en gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje. Ruime woonkamer met praktische trapkast. Halfopen keuken met modern keukenblok (2006) voorzien van 4-pits gascomfort met wokbrander, RVS-afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met aansluitingen witgoed.

1ste verdieping
Overloop, drie slaapkamers en badkamer. De ouderslaapkamer is voorzien van een Tv-aansluiting. Grotendeels betegelde badkamer met ligbad, aparte douchecabine met thermostaatkraan, wastafelmeubel en tweede toilet.

2de verdieping
Via vaste trap naar de ruime zolderruimte (mogelijkheid voor een vierde slaapkamer) met dakraam en opstelling CV en geiser (beiden van 1989).

Tuin
De voortuin is netjes aangelegd en onderhoudsarm. De achtertuin is geheel omheind, is onderhoudsarm en biedt alle privacy. De tuin is voorzien van een prieeltje met plantenborders, een houten tuinhuisje en een terrasoverkapping die gedeeltelijk afgesloten kan worden waardoor een praktische buitenruimte ontstaat die gedurende grote delen van het jaar gebruikt kan worden.

Garage/Carport
Ruime garage (ca. 5.70 x 3.90) met carport (2006).

Algemeen
De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum van Helden, op loopafstand van basisschool In de Pas met een groot speelveld voor de kinderen. De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas op de begane grond en enkel glas met rolluiken op de verdiepingen.

Kenmerken
o Bouwjaar 1989. Perceel 282 m2. Inhoud ca. 420 m3.
o In 2006 is de keuken gerenoveerd.
o In 2006 is de garage en carport gerealiseerd.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Anna Schennaersstraat 4
HELDEN
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:282 m²
Totale woonoppervlakte:105 m²
Bouwjaar:1989
Inhoud:420 m³
Bouwlagen:3

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Noord-West

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:282 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht