Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Prima onderhouden vrijstaande woning met vier slaapkamers en een ruime tuin gelegen tussen de centra van Helden en Panningen. INSTAPKLAAR.

Globale indeling

Hal/entree met meterkast, bergkast en een geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet. Sfeervolle grote woonkamer (ca. 45 m2) met schuifpui naar tuin/terras. Gesloten keuken met modern keukenblok (2011) voorzien van 4-pits gaskookplaat met RVS-afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven/magnetron. Achterportaal/bijkeuken met aansluitingen witgoed. Hobby/speelkamer die gebruikt kan worden vol tal van doeleinden.

De begane grond is geheel voorzien van tegelvloeren en nagenoeg geheel voorzien van gladde stucwerkwanden en stucwerkplafonds.

1ste verdieping:

Overloop, drie slaapkamers en een badkamer (2005). De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een tegelvloer met elektrische vloerverwarming, een ligbad met glazen douchescherm, zwevend toilet en wastafelmeubel met spiegel.

2de verdieping:

Via vaste trap naar tweede verdieping met overloop, bergruimte en CV-ruimte met opstelling CV-installatie (Nefit HR-combi 2003). Vierde slaapkamer, eventueel hobby/zolderkamer, met dakraam.

Tuin:
De tuin is netjes aangelegd met o.a. twee terrassen, gazon, diverse plantenborders en een houten tuinhuisje met overkapping. De tuin is geheel omheind, is toegankelijk via een vrije achterom en biedt volop privacy.

Ligging:
De woning is gelegen aan het eind van een doodlopende straat waardoor geen directe buren, ongeveer midden tussen de centra van Helden en Panningen. De winkelcentra van zowel Helden als Panningen almede basis en voortgezet onderwijs, diverse sportvelden en openbaar vervoer zijn allemaal binnen enkele minuten bereikbaar.

Kenmerken:
o Bouwjaar 1985. Perceel 528 m2. Inhoud ca. 485 m3.
o De woning is prima onderhouden en maakt een zeer verzorgde indruk.
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en deels rolluiken.
o In 2003 is een nieuwe CV-ketel geplaatst.
o In 2005 is de badkamer gerenoveerd.
o In 2005 is de begane grond voorzien van een nieuwe tegelvloer.
o In 2011 is een nieuwe keuken geplaatst.
o Oplevering in overleg / INSTAPKLAAR.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 52 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Deken Rölkensstraat 13
HELDEN
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Perceeloppervlakte:528 m²
Totale woonoppervlakte:115 m²
Bouwjaar:1985
Inhoud:485 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:24 m²

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-Oost

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden, Helden
Oppervlakte:258 m², 270 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht