Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Ruim vrijstaand woonhuis met zeer ruime vrijstaande garage nabij de centra van Helden en Panningen

Begane grond:

Hal/entree met meterkast, trapkast met unit vloerverwarming, trapopgang naar eerste verdieping.

Zeer ruime L-vormige woonkamer (ca. 52 m2) met veel lichtinval, dubbele schuifpui naar terras en toegang tot de halfopen keuken. Halfopen keuken met toegang tot bijkeuken en luxe keukenblok voorzien van granieten werkblad, 4-pits gasfornuis, RVS-afzuigkap, combi-ovenmagnetron, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met loopdeur naar tuin, ruime inbouwkast, aansluitingen witgoed en zwevend toilet, fonteintje en mechanische ventilatie.

De woonkamer is voorzien van een massief boereneiken plankenvloer. Keuken, bijkeuken en hal zijn voorzien van een drempelloze gevlinderde betonvloer. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, gladde stucwerkwanden en plafonds.

Eerste verdieping:

Zeer ruime ouderslaapkamer met aansluitingen TV en telefoon en een ruime inloopgarderobe met dakkapel. Tweede slaapkamer. Berging met opstelling CV-installatie Nefit Ecomline-HR, te gebruiken als derde slaapkamer.
Overloop, ouderslaapkamer en inloopkast zijn voorzien van hoogpolig tapijt, slaapkamer 2 is voorzien van vloerbedekking, berging/slaapkamer 3 is voorzien van een novilonlvloer. De gehele verdieping is voorzien van gladde stucwerk wanden en stucwerk plafonds, in de ouderslaapkamer voorzien van inbouwspots.

Moderne luxe badkamer met dakkapel, voorzien van ligbad in hoekopstelling, een aparte douchecabine met thermostaatkraan, dubbele wastafel, designradiator, toilet, mechanische ventilatie en inbouwspots. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Tweede verdieping:

Via vlizotrap bereikbare ruime bergzolder.

Garage:

Zeer ruime vrijstaande garage (ca. 65 m2) met elektrische sectionaalpoort, loopdeur naar tuin, toiletruimte, eenvoudig keukenblok, en ruime bergzolder. De garage is voorzien van een gevlinderde betonvloer met vloerverwarming, aparte stroomvoorziening met krachtstroom en is volledig geïsoleerd.

Tuin:

De tuin is gelegen op het westen, is geheel omheind en geheel beklinkerd en is voorzien van een grote terrasoverkapping. Naast de woning is nog een overdekte opslagruimte/carport aanwezig.

Ligging:

De woning is zeer rustig gelegen aan een zijstraat van de doorgaande weg van Helden naar Panningen. Zowel de centra van Helden als Panningen zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Basis- en middelbaar onderwijs in de directe nabijheid. Goede parkeermogelijkheden.

Helden en Panningen zijn ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven, Venlo en Roermond. De A67 Venlo-Turnhout is in ca. 10 autominuten bereikbaar.

Kenmerken:
o Bouwjaar 2000
o Bouwjaar garage 2001
o Perceel 430 m2
o Inhoud woning ca. 560 m3
o Inhoud garage ca. 275 m3
o Totale inhoud ca. 835 m3
o Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Stogger 5-A
Helden
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:430 m²
Totale woonoppervlakte:120 m²
Bouwjaar:2000
Inhoud:835 m³

Indeling

Kamers:6

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:430 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht